26. helmikuuta 2009

Loma kuulumisia


Eilen illalla saavuttiin mökille Kittilän liepeille. Tuli autossa vietettyä taas "muutama" tunti, mutta oli se sen arvoista. Mielettömän ihanaa olla taas täällä; kauniit maisemat ja PALJON lunta =) Ja tänään olikin mukavaa puuhaa tiedossa, kun kävin kyläilemässä Piialla. Aika meni taas kuin siivillä ja juteltavaa olisi ollut vaikka kuinka. Elikkäs täydellinen loman aloitus =) Kiitoksia ja halauksia vielä Piialle ja Piian pojalle mukavasta vierailusta! Tavataan taas pian uudelleen =)
Tässä taas väliin vähän hempeämpää korttia. Kuva WOJ kevät leimasinpaketista. Perhos-kukkapaperinolen saanut Jehkottarelta, taustapaperi Glitter Potista. Kuva väritetty ProMarkereilla ja Copiceilla.
Mihannaan on myös saapunut uusia Magnolian leimasimia, käykäähän kurkkaamassa =)

8 kommenttia:

Raisa kirjoitti...

Oih, olispa jo loma! Mulla vasta pääsiäisenä, mutta sitten mekin ajellaan pohjoiseen päin, ei ihan Kittilään asti,mutta kuitenkin :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kaunis ja kauniin värinen ja niin ihanat noi perhoset ja romanttinen kortti!

Heli Matero kirjoitti...

Ihanan hempeä kortti. Mukavaa lomaa teille!

Piia kirjoitti...

Kiitos ja halaukset itsellesi sekä kyläilystä että iki-ihanista tuomisistasi! Tämä korttikin kyllä on niin paljon kauniimpi luonnossa <3 <3 <3

Hauskaa lomanjatkoa ja toivottavasti nähdään taas pian! :)

Maaret kirjoitti...

Kaunis ja hyvin hempeä, huolella tehty kokonaisuus:) Hyvää lomanjatkoa!

maiju kirjoitti...

Kaunis ja hyvin romanttinen kortti. Hyvää lomaa sinne Kittilän suunnalle :)

Satu K kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Mielestäni tuo on ehkä kauneimpia leimasimia näistä uusista, keväisistä WOJ:n leimasimista :o) Kyllä sellainen täytyy hankkia itsellenikin.

Ritva kirjoitti...

Ihana kortti ja kaikki, tosi kaunis! Mekin olimme viime viikolla Levillä - Jyväskylästä sinne, kyllä puutui paikat ennen perilletuloa,huh... mutta ihanaa oli ja hiihdettyäkin tuli, aurinkoa ja iloa...