3. helmikuuta 2009

OmpeluaNyt onkin mennyt ihan ompelujen merkeissä muutama päivä. Kerkesin uudesta Tilda-kirjasta jo ommella pupun; tytär halusi antaa kaverilleen synttärilahjaksi. Meni vain aika viimetinkaan sen valmistuminen, niin kuvaa en sitten kerennyt napsaista. Mutta tässä olisi nyt hemaiseva lady näytille =) Vastaa muodoiltaan aikaslailla omaa kroppaani... =DD
Few days now I have made some sewing`s from Tone Finnanger`s newest book.

12 kommenttia:

Pianca kirjoitti...

Hei,

Kiitos kommentista koskien myssyä:) Myssyn ohjeen otin Novitan uudesta lehdestä. Täältä löytyy myös hyvä ohje:
http://jattasoheltaa.blogspot.com/2008/02/mariomyssy.html

tuulis kirjoitti...

Ompa hyvän näköinen nukke.
Nämä tämmöset kuvat tekee sen, että tekisi mieli kaivella oma ompelukone esille pitkästä aikaa :)

Kirsikka kirjoitti...

Nää Tildat on kyllä ihania, mutta itselläni ei riitä aika enää näihin.

Blogissani ois muuten sulle jotain...

AN kirjoitti...

Hieno Tilda nukke! Olen muutamia hahmoja tehnyt,kivoja ovat, mutta kortteilu voittaa,ainakin tällä hetkellä!

maiju kirjoitti...

Voi Susanne, Susanne... mitä oletkaan taas tehnyt... Todella upea :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on kaunis omani lojuu tuol raatona kun en saa itsestäni irti et tekisin valmiiksi ja nyt polttelee toi uusi kirja ja uudet jutut!

Piipa kirjoitti...

Suloinen!!! Aivan ihana tuo mekon kietaisumallinen yläosa! Tykkään!!

Maaret kirjoitti...

No niin, nyt sitten alkoi, se jo aikaisemmin uhattu mun kiusaaminen:) Mutta toisaalta sainpahan tämänkin ihanan Tildan myötä tietää sun kroppasi muotoja, hih!

Karita kirjoitti...

Mä en voi kuin ihastella näitä Tilda ompeluita. Itselläni on sellaiset nakkisormet, että niillä ei tällaisiin kyetä :/ On nämä niin kauniita *huokaus*

ceanothe kirjoitti...

J'adore ces merveilleuses poupées, bravo !

Mini kirjoitti...

Ihanaisia Tilda ompeluksia sulla :). Selailin niitä vähän enemmän. Itte kans näihin hurahtanu, en vain ole saanut aikaiseksi muuta kuin yhden laukun. Nyt oliskin haaveena tehdä jokin hahmo. Tarvitsisinkin vähän neuvoa noiden kasvojen kanssa. Eli millä nuo silmät tehdään? Olen koittanut lukea kirjastakin (vielä ihan suomeksi :D) mutta millaista maalia siihen tarvitaan. Ja käykö poskiin jokin muukin leimasinväri kuin vain tuo tildan oma?

Susanne kirjoitti...

Mini: Tämä tildailu vie kyllä mennessään =)

Silmät mallaan ensiksi nuppineuloilla, että ovat sopivalla kohdalla. Sitten kastan cocktailtikkua vähän tavalliseen mustaan askartelumaaliin ja tökkään niihin nuppineulan tekemiin reikiin. ( kuullostaa rajulta =D )Vähän varovaista pyöräytystä, että silmistä tulee hiukka isommat kuin tikun kärki on.

Poskiin käy ihan minkä tahansa firman leimasinväri. Noiden hahmojen vartalokankaana olen muuten käyttänyt Finlaysonin hiekan väristä lakanakangasta. Toimii tosi hyvin, väri on sopiva ja on paljon edullisempaa kuin Tildan oma vartalokangas =)