13. helmikuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #44

Kiire viikko takana ja nyt toiveissa,että saisi vähän huilahtaa viikonloppuna. Ja viikko vielä odotusta, että meillä päin alkaa hiihtoloma; sitten pääsee pohjoiseen rauhoittumaan koko perheen voimin. Mutta tämän viikon haasteesen =) Luonnoksen teki meille DT Maria H.n tytär. Paljon kiitoksia Helmille kivasta haasteesta! On oikein mukavaa saada nuorempiakin mukaan suunnittelemaan haasteita =) Kaikille oikein mukavaa viikonloppua!
Friday and Jehkotar CardChallenge time =) DT Maria H. daughter made a very nice sketch for us. So huge thank you to Helmi! And nice weekend to everyone!

Leimasin / Stamp: Magnolia

Paperit / Papers: Mihanna , Croppin` Paradice

Kukat / Flowers: Kaiser Craft

Pitsi /Lace: Ihan Pieni Putiikki

Lehdet / Leaves tehty / made with

Leone Em Punch - New Ash Family

7 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Hempeä ja nätti kokonaisuus; Pitsinauha ja pienet kukkaset ovat todella kivat tähän korttiin:)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

nätti violetti kortti! toi pitsi on kaunis tos reunassa!

TARJA L kirjoitti...

Kaunis lilan sävyinen kortti. Ihana leimakuva ja kukat.

Ritva kirjoitti...

Ihana tyttö, kaunis ja täyteläinen värimaailma, upea!

Minnis kirjoitti...

Kaunis kortti. Tuo leimakuva on kiva, mua on häirinnyt suuresti uusissa magnolioissa ne 'jätti silmät', mutta tässä sitä ongelmaa ei ole, voisi pistää leiman harkintaan ;o)

Hilkka kirjoitti...

Oikein kaunis kortti, ihanan värinen. Minusta tämäkin uusi magnolia-leimasin on kiva, näyttää enemmän naiselta kuin ne vanhemmat:))

TanjaS kirjoitti...

Ihania kortteja sinulla täällä on :) Ja aivan söpöjä nuo nukketalon varustukset - vaikka se on kyllä minulle ihan tuntematon harrastuksen alue. Mutta mielenkiintoiselta näyttää.