9. helmikuuta 2009

Väritysharjoituksia


Viikonloppuna tein väritysharjoituksia Copic/Inktense kynillä. Aika monta kuvaa päätyi roskakoriin, mutta tämä kuva alkoi jo olemaan sellainen, että itsekkin olin tyytyväinen. Sain viime viikolla uusia Magnolian leimasimia ja niitä on sitten tullut väriteltyä. Tämä tyttönen puhaltelee leimasimessa sydämiä, mutta halusin jotain muuta tähän korttiin. Perhoset ja pienet kukkaset leikkasin Fiskarsin lävistäjällä. Tytön taustapaperin olen leimannut. Kauan tämä kortti ei kerennyt laatikossa lojua; tänään aamupäivästä tein ja nyt illasta se päätyi uudelle omistajalle. Värisävyt vain näkyvät vähän huonosti, kun en tarpeeksi valoisalla ajalla kerennyt kuvata.

I got few new Magnolia`s stamps last week and last weekend I made some colouring practice. I have coloured this picture with Copics / Inktense. Little flowers and butterflyes I cut with Fiskar`s punches. Girl`s backroundpaper I have stamped.
14 kommenttia:

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Heippa! Ihana kortti , upea väritys ja loistava lopputulos. Minä fanitan täysillä! Kävin itse ostamassa pitsiä tänään kortteihin samalla kun hain Porin Eurokankaasta uusia freesejä esittelypöytäliinakankaita!

amma kirjoitti...

Ihana kortti! Kauniisti värittänyt oot ja mikäpä tässä ei ois oikeeta paikkaansa löytäny!

Kirsikka kirjoitti...

Wautsi mitä jälkeä oletkaan uusilla kynillä saanut aikaiseksi! Korttisi on todella upea!!!

Maaret kirjoitti...

Otsikkosi oli hiukka harjaanjohtava;
"väritysharjoituksia", toki ymmärrän, että kun on uudet värit, niin joutuuhan niihin tietysti tutustumaan, mutta harjoituksista ei kyllä sun kohdalla voi puhua. Väritystaitosi ovat huippuluokkaa oli värit mitkä tahansa:) Tässäkin todiste taas siitä. Muutenkin kortti on aivan loistava, enkä yhtään ihmettele, että se meni jo, on varmasti suorastaan revitty sun käsistä:)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voih kuin ihanan värinen kortti! tämä on kyl tosi kaunis kortti! pitsi on niin kauniisti laitettu ja rusetti kanssa!

Piia kirjoitti...

Upea!!! Itse olen kanssa koettanut testailla hieman uudenlaista väritystekniikkaa... paljon huonommalla menestyksellä tosin :( Innoissani odottelen myös viikkoa 9!!! Ehkäpä ehdit sitten näyttää tuota upeaa väritystekniikkaasi??? :D

amppa kirjoitti...

ihana, taas kerran! :)

Kati kirjoitti...

ooh, ihastuin ensisilmäyksellä tähän, kyllä on taitavaa jälkeä! :D

Veeruliiru kirjoitti...

Tämä on upea! Ja kivasti olet keksinyt vaihtaa sydämet perhosiin! Millä olet nuo lehdet tehnyt vai ovatko valmistavaraa???

Piia kirjoitti...

Niin ja vallan unohdin eilen... tervetuloa siis penkomaan nuo minun ääriviivatarravarastotkin sitten :) Koetan etsiä kaikki jämätkin käsille niin saat katsella mitkä niistä kävis sitten mineylyihin :) Kiva jos viet edes osan pois, kun niitä on varmaan vielä toistakymmentä arkkia avaamattomiakin + osittain käytettyjä kymmeniä :D

Susanne kirjoitti...

Kiitoksia oikein paljon kommenteista =)

Maissi kirjoitti...

Upea kortti ja niin upeat väritykset :)

TARJA L kirjoitti...

Upea kortti! Kaunis kokonaisuus ja värit.

sari kirjoitti...

ihana kortti ja väritys on mielettömän upeaa!