6. helmikuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #43Kerkesin vielä tämän vuorokauden puolella postaamaan =)Nyt ollaan vihdoinkin saatu kunnolla lunta ja nyt illasta alkoi uudelleen satelemaan... ihanaa =) Mutta haasteeseen.. Saimme uuden vierailevan DT joukkoomme, Maaretin. Tervetuloa mukaan! Tällä viikolla oikein kivan erilaisen luonnoksen teki Elina; kiitokset hälle =) Haaste oli sanallinen; kortti ilman leimakuvaa/ 3D kuvaa. Käytin kortissani kankaita ja tätä oli todella mukava toteuttaa; pitäisikin useammin tehdä kortteja kankaista. Talon malli on Tone Finnangerin Springtime Crafts kirjasta.
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

We have new GT at Jehkotar CardChallenge and I want to wish Maaret welcome =) And this week we had little bit different challenge; make a card with out stamp picture or 3D picture. "Sketch" was made by Elina; thank you =) I liked a lot to making my card; I used some fabrics and made some sewings also.
I wish you very pleasent weekend!

17 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Huisin kiva kortti; Ihania kankaita olet käyttänyt ja kokonaisuus muutenkin niin tavanomaisesta poikkeava, että on oikein mukava nähdä jotain tällaistakin välillä. Tässähän ihan rauhoittuu, kun kuvaa katselee:) Toistan taas itseäni, kun sanon, että olet todella taitava käsistäsi ja joka kerta kun sivuillasi käy, saa jotain uniikkia ja kaunista katseltavaa!

Merja kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Olen samaa mieltä kuin Maaret, että on kiva nähdä tällaisia tavallisuudesta poikkeavia kortteja!

Maissi kirjoitti...

Piti oikein katsella tätä korttia pidempään niin ihana se on :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis kortti!

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Kaunis kortti. Kekseliäästi toteutettu, tasapainoinen kokonaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava kortti!
Miten olit toteuttanut tuon
tekstin?
Leppoisaa lauantaita
toivottelee Leena

Mervi kirjoitti...

Kivan erilainen kortti vaihteeksi,ihana !!!;-))m

Anonyymi kirjoitti...

Taina Kerrassaan upea kortti!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!
Tässäkin haasteen idea päässyt oikein kunnolla etuuksiinsa ;) Ihanaa nähdä välillä tälläisiä ihmisten oman näköisiä, taiteellisia ja mielikuvituksellisia kortteja :)

Susanne kirjoitti...

Oikein paljon kiitoksia kommenteista =)

Leena: Ihan käsin kirjoitin tuon tekstin... "Vanhaa kaunokirjoitusta" on kiva välillä kirjoitella. Vieläkin muistaa opettajan sanat; kättä ei saa nostaa välillä kirjoittaessa =) Nyt tuntuukin niin oudolta katsella kuinka omat muksut kirjoittavat "kaunoa".. kylläpä se on vain enempi tekstausta =D

Ritva kirjoitti...

Onpa kiva kortti, hyvä malli ja kokonaisuus!

Marita kirjoitti...

Tosi kaunis kortti! :) Tällä mallilla voisi tehdä pikku taulunkin.

Sanna kirjoitti...

Tosi kivannäköinen kortti =)

TARJA L kirjoitti...

Ihana, raikas ja erilainen kortti!Hyvä kokonaisuus. Blogissani on sinulle jotain.

Hilkka kirjoitti...

Aivan ihana kangaskortti, kiva nähdä tällaistakin! Itse kun olen tehnyt pelkästään kankaista kortteja, pohjatarvetta olis kun joku tekis..tosin hitaita on nekin tehdä:)

Kirsikka kirjoitti...

Tää on kyllä aivan mahtava upea kaunis jne jne... Tykkään!!!!

Leenamummi kirjoitti...

Olen jo pari kertaa käynyt ihailemassa korttiasi, on se niin kertakaikkiaan kaunis! Tuli mieleen, että voisin tähän tapaan yrittää toteuttaa kortin sisaren peruskorjatun talon valmistumista. Minulla on mallinippuja yhden kangaskaupan poistoista, olisivat tähän onnenomiaan, mutta eihän siitä näin hienoa saisi!!!