2. maaliskuuta 2009

Linjoilla jälleen


Niin se loma vain meni taas ja aivan liian nopeasti. Eilen palailtiin reissulta ja pitihän se koukata Haaparannan ja Ikean kautta =) Lomasää suosi; mahtavat ilmat oli ja pakkastakin sopivasti. Eilen aamulla oli kyllä sitten sen verran kirpakka ilma, että pakkasta oli ja kunnolla.
Mutta Jehkottaren haasteeseen. Tällä kertaa luonnoksen teki Maaret. Haluaisinkin kiittää Maarettia kivasta mallista sekä DT vierailusta.
Korttini paperit ovat Glitter Potista, leimakuva The Greeting Farm ja haaraniitit olensaanut Tarulta.
Oikein mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!
Here is finally my DT-card to Jehkotar CardChallenge. We had skiing holiday last week and we went to Lapland to our cottage. Yesterday we came back home and now I have lot of laundry to do =/
But to this week`s Jehkotar CardChallenge. I want to thank Maaret for lovely sketch that she made for us and her DT visit in our team. It was so nice to have her with =)
And very nice and sunny week to everyone!

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Moikka,
Ihanan tyylikäs kortti ja tuo leimasnkuva on ihana!

Maaret kirjoitti...

Kiva, että olet palannut takaisin, saadaan taas kaikkea uutta ja ihanaa nähtäväksi, oikein innolla odotan mitä saadaankaan:)Korttisi haasteeseen aivan ihastuttava ja hillityn ,jopa naisellisen kaunis kokonaisuus; Upeat leimakuvan värit ja koriste-elementit ihq!

Hilkka kirjoitti...

Voi miten taas on tyylikäs kortti ja ihana leimakuva:)Tervetuloa lumien keskeltä kortteilun pariin:)

Maaret kirjoitti...

Pieni ylläri löytyy sulle blogissani:)

Minna kirjoitti...

Blogissani sinulle jotain :)