5. lokakuuta 2008

Talvienkeli







Jonkun aikaa on ollut jo valmiina tämä enkeli, mutta nyt vasta sain kuvattua sen :) Enkeli on Tone Finnangerin tildaa ja tälläinen neitonen muokkautui käsissäni. Hieman pitsiä ja helmiä piti vaatteisiin koristeeksi ommella, housun pultut jätin vielä ihan tuollaisiksi. Mallasin kyllä pitsiä sinnekkin, mutta tuntui että sitten sitä olisi aivan liikaa. Kranssin olen maalannut ja liimannut muutaman valkoisen ruusun ja vihreää köynnöstä koristeeksi. Näitä tulee tehtyä vielä lisää, kun ajattelin muutaman antaa joululahjaksi :)
Some sewing.... Tone Finnanger`s Winterangel :) I have to make few of these more, they are going to be christmaspresents :)

23 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

On kyllä kaunis enkeli!

Anonyymi kirjoitti...

tosi ihana enkeli:)
voi voi, olis kyllä ollut oikein sopivaa aikaa nähdä.. meinaa olla vähän tylsiä nämä meikäläisen päivät:) jäähallille on tästä meiltä matkaa sellainen 1,5 kilsaa.. mutta voittahan te tosiaan ajella täällä päin, minusta ei ainakaan nyt ole ajelemaan sinnepäin;) mutta keväällä varmasti paremmin..

Anonyymi kirjoitti...

Oih! Aivan mielettömän upean ihana enkeli :o) Kun tällaisia katselen, toivon että minäkin olisin yhtä näppärä/taitava käsistäni.

Sirpaliina kirjoitti...

Oi miten ihana enkuli, kyllä olet taitava ompelijakin.

Aija kirjoitti...

Tämä on aivan henkeäsalpaavan kaunis. Minä niin ihmeissäni aina katselen että miten ihmeessä ehdit tekemään näin paljon kaikkea ihailtavan kaunista :)

veera kirjoitti...

tosi hieno enkeli!

Hanna ja Nana kirjoitti...

Tämä enkeli on ihan hengästyttävän kaunis!! <3

Rapsutuksia ja hyvää eläintenviikkoa Manulle ja Metelle!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava enkeli :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi kaunis enkeli voi kun sais aikaan tilda enkelin!

krista kirjoitti...

Aivan ihana. Voi kun olisikin aikaa ompelullekin.

Olemme syysloman vietossa Kokkolassa 17-19.10. Olisiko aikaa pieneen blogitapaamiseen :)?

Katja kirjoitti...

IHANA

linéa kirjoitti...

Vilken jättefin vintervit ängel!
Kram

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, todella ihana enkeli :)

Minnis kirjoitti...

Onpas kyllä kaunis enkeli :o) Saanko olla utelias ja kysyä onko tuo 'iho' kangas Pandurolta, jos on niin mikäköhän sävy? Itse kun tilasin hiljattain muutamia kankaita sieltä ja ostin sellaista ihonväristä kangasta ja mun mielestä se oli ihan liian tummaa...

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihastuttavan hengästyttävän kaunis :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella ihana tämä enkeli ja niin kaunis :)

Merja K kirjoitti...

Heissan, onpa kaunis enkeli :) Omat ompelukset taas vähän jäissä. Olen muuten hurahtamassa korttien tekemiseen ja skräppäykseen, katsotaan miten edistyn ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan ihana!! Mä voisin ostaa sulta noita, jos vain myisit:)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihastuttava enkeli! Mulla yks Tilda-nukke pöydällä odottanut jo pitkään vaatteita. Pitäis vaan saada taas ompelukone nostettua pööydälle:-) Pitäisköhän siitä tehdäkin talvinen hahmo..hmm..

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kaunis enkeli tämä onkaan! Itseäkin polttelee opastella ompelemaan hieman paremmin, mutta aikapula on melkoinen :( Onneksi saa ihastella teidän muiden tekemiä ihanuuksia =)

Eliisa kirjoitti...

IHANA!!! Aivan ihana enkeli. Tuollaiseen retkahtaisin heti kaupassa! Mulla ne Tilda-kirjat vaan seisoo nättinä hyllyssä...

Cecilia kirjoitti...

Voi miten ihana tämä on!

Minulla on jotenki jääny tuo Tildailu ainaki toistaiseksi, saa nähdä ku ens vuodan puolella on tulossa se uusi kirja jos sitte innostus uudelleen!

Terkuin, Tiina

Annuska kirjoitti...

Kyllä on söpö ,vaikka itse olen jo monet tehnyt ei ole saanut niin kaunista aikaiseksi :( Kysyn miten teit sen lakkin/hatun ?Onko materialina fleese ?