25. lokakuuta 2008

SAIPPUAA VAI KYNTTILÖITÄKuten olen jo maininnutkin useaan otteeseen, miten innostun uusista värkkäilyistä, niin uusin hurahdus on kynttilöiden teko. Oli ihan pakko Jenkeistä tilata ihania peltipurkkeja ja läpinäkyviä tuikkukippoja. Englannista tulivat tuoksut ja loput tarvikkeet kotimaasta =) Noihin peltipurkkien kansiin ajattelin tehdä sopivat etiketit. Stansseilla sopiva pohja, siihen JustRiten leimasimella tekstiä ja kätköistä kun löytäisi vielä sopivan leimasimen millä tehdä kuvaa. Tänään onkin sitten vaikea valinta edessä; teenkö saippuaa vai kynttilöitä =) Täytyy vain ensiksi hoitaa tylsät huushollihommat pois alta=)
I get so excited on everything what belongs to crafting and now I have bought some candle making supplies. Those metal tins are just so wonderful =) Today I have difficult decision; do I make soap or candles !? First I just to have to do boring houseworks =)

EDIT. Tuoksut olen ostanut täältä. Käyvät kynttilöihin että saippuoihin. Metalliset purkit ja tuikkukupit ovat täältä =)
EDIT. Täältä löytyy tietoa kynttilä massoista ja täällä on hyvät ohjeet ja vinkit mm. erilaisten kynttilöiden tekoon ( sivut on englannin kieliset, mutta todella hyvät kuvat vaiheista )

6 kommenttia:

Té la mà Maria - Reus kirjoitti...

very good blog, congratulations
regard from reus Catalonia
thank you

Emmo kirjoitti...

Houkuttavalta näyttää! Mistä hankit noita hajuja?

Miijja kirjoitti...

Innolla odotan, millaisia ihanuuksia noista saatkaan aikaan!!

Maaret kirjoitti...

Täälläkin odotetaan innolla, mitä kaunista ja mukavaa saa aikaiseksi :)

Miijja kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani :)

Pianca kirjoitti...

Mistä olet saanut ohjeen kynttilöiden tekoon?