22. lokakuuta 2008

BLOGIN JÄRJESTELYÄ JA VÄHÄN MUUTAKIN


Olen viime päivinä käynyt läpi linkkilistojani ja tehnyt vähän lisäyksiäkin niihin. Linkkejä alkoi olla jo aikamoiset määrät ( lisää seuraa ), niin tein niille ihan omat sivut. Jouluisia salaisuuksiakin on tullut tehtyä ja pikku hiljaa alkaa kodin joulusiivous urakkakin ( meillä joulupukki kurkkii kaappeihin =D ) Ihan mukavaa puuhaa se on kun hyvissä ajoin aloittaa ja vähän kerrallaan tekee. Projekti on siis aloitettu blogin järjestelyllä =) Kortinkin kerkesin tänään tekaista; tämä Magnolian tyttönen saapui viime tilauksen mukana ja aivan ihana... Varsinkin, kun on tuo tallilyhty kädessä =) Paperit on uutta Tildaa ja kuva on väritetty jälleen ProMarkereilla ja Copiceilla. Vähän jäi hailukan väriseksi kuva ( kiitos hyvien kuvaustaitojeni =D )Past few days I have organiced my links. There was so many of them, so I made own pages for links. Today I also made this card with Magnolia`s stamp, papers are new Tilda collection from Panduro Hobby.


9 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

noi uudet tilda paperit ovat ihania!
upea joulukortti!

Heli Matero kirjoitti...

Kaunis kortti.

mummeli kirjoitti...

Kaunis kortti ja tuo uusi paperi on tosi ihanaa. Kiitos noista linkeistä eri paikkoihin kun minä niitä käytän aina hyväkseni, ne ovat kielitaidottomalle ainoat oikotiet askartelun suureen maailmaan. Vierailen täällä sinunkin bligissasi päivittäin ja ihailen upeita erilaisia töitäsi.

Minni75 kirjoitti...

Upean näköisiä noi uudet paperit, ja kaunis kortti kaikinpuolin.
Ja aivan ihania linkkejä olet laittanut, moni oli minulle aivan uusia tuttavuuksia :)

Piritta kirjoitti...

Kaunis kortti ja Tilda lyhdyn kanssa on söpö! Kyllä se kaappien siivous aika ajoin tekeekin hyvää, ainakin mun mieli samalla rauhoittuu ja selkiintyy kun kaapitkin on siivottu. Ei asiaa pidä hävetä, kuhan ei itseään asialla uuvuta ;)

Piia kirjoitti...

Ihana :D Kutkuttelisi itselläkin kyllä tilailla noita uusia Tilda-papereita :)

Maaret kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Taustapaperikin aivan ihana :)

Maissi kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja ihania papereita olet siinä käyttänyt :)

linéa kirjoitti...

Vilket härligt julkort!
Jag gillar de traditionella julfärgerna.
Kram