24. lokakuuta 2008

JEHKOTAR CARDCHALLENGE #29Perjantai ja Jehkottaren haasteen aika. Kylläpä vain on tuo aika mennyt, nyt ollaan edetty jo 29:teen haasteeseen. Ja osallistua kannattaa; olemme saaneet toisenkin sponsorin ja arvonta suoritetaan nyt joka viikko. Tällä viikolla sponsorina toimii Paperikeiju ja palkintona on suloinen Morehed leimasetti boy. Tällä kertaa luonnoksen meille teki Tiia; kiitokset hälle =) Ja tässäpä korttini; hempeällä linjalla taas vaihteeksi. Vaikka näin jälkikäteen korttia katsellessa taustapaperi olisi voinut olla pikkasen kuviollinen, mutta ihan hyvä näinkin. Tytön ja muffinssin laitoin vielä koholle 3D-tarrapaloilla.
Meillä on tänään niin harmaata, vettä sataa taivaan täydeltä ja todella kolea ilma. Tälläisinä päivinä niin toivoisi, että veden sijasta tupruttaisi lunta, mutta vielä ei ole onnistanut. Toisaalta eipä tuo ilma tänään paljon haittaa, kun kyläilemässä ollaan melkein koko päivä. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!!Friday and Jehkotar CardChallenge time. This weeks sketch made Tiia, thank you to her. And we have got a new sponsor more; Paperikeiju, so now on there is raffle every week....nice =) This kind of card I made to the challenge. Vey nice weekend to everyone.

8 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kauniin värinen ja herkkä! tunnelma ihanan romanttinen!

minde kirjoitti...

Voi kun söpö kortti pitseineen. Muffinssista tulikin mielleen, että tälläsenä päivänä vois vaikka leipoa...

TARJA kirjoitti...

Tosi kaunis ja hempeä kortti.

Anutiina kirjoitti...

Tasapainoinen ja kaunis kortti. Ihanat värit.:)

sassu kirjoitti...

Ihanan herkkä kortti! Upeaa!

Kirsikka kirjoitti...

Täällä taas ihailen korttejasi. Kaikki ovat yhtä kauniita, sulla on silmää, joten haluan antaa sinulle tunnustuksen. Käypä kurkkaamassa blogissani.

Taru kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain :D

Hilkka kirjoitti...

Oikein kaunis kortti ja kivaa pitsiä :) Kaikki DT:t ovat tehneet hienoja kortteja.Munkin pitäisi vissiin käyttää paksumpaa 3d-tarraa että nousis enemmän ylös.Oman kortin kuuseen laitoin mutta ei se näy että olis ilmassa.