13. lokakuuta 2008

Uusin hurahdus

Juhlat on juhlittu ja normaaliin arkipuuhasteluun on palattu =) Ihanaa kun taas kerkeää paneutua kortteihin ja ompeluksiin. Mä kun innostun niin kovasti kaikesta askarteluun liittyvästä, niin uusin hurahdus on saippuan teko. Tälläisen ihanan saippua kirjan ( Saara Kuhan kirjoittama) hankin ja sen lisäksi netistä olen kolunnut vinkkejä, niksejä ja reseptejä läpi. Niin upeita saippuoita on silmiin osunut ja paljon kehuja itsetehdyt saippuat ovat saaneet, että pakko se on kokeilla =) Lipeät on hankittu ja vielä muita raaka-aineita niin saa alkaa värkkäilemään näitä. Laitan kirjoitusta ja kuvia sitten miten meni. Oikein mukavaa ja aurinkoista viikkoa =)

I get so excited of everything that is crafting and my newest thing is soap making. I bought this wonderful soap book ( Saara Kuha ) There is so good directions, recipes and beautiful pictures. I make a post then when I got my first soaps done. I wish very nice week to everyone =)

3 kommenttia:

Aija kirjoitti...

On se kyllä kiva kun sinulla riittää intoa kokeilla kaikkia eri juttuja, itse olen niin jämähtänyt tuonne paperipuolelle...

Emmo kirjoitti...

Oi, olen monesti katsellut tuota kirjaa, mutta sen hankkiminen on toistaiseksi jäänyt koska pelkään pahoin että hurahtaisin totaalisesti. Ja aika ja raha ei just nyt anna myöten uusille hurahtamisille.

Hallatar kirjoitti...

Oi!

Täällä on kaikkea ihanaa! =)