24. heinäkuuta 2008

Uusi perheenjäsenemme: Leonberginkoira Manu

Meidän pitkä odotus on vihdoinkin palkittu :) Tälläinen hellyyspaketti noudettiin eilen Kennel Kuratassusta. Ajomatka kesti nelisen tuntia per suunta ja tosi hyvin kotimatka sujui. Kotiin päästyämme riitti tutkittavaa ja tutustumista.. Pikkuisen illalla ja yöllä "koti-ikävä" vaivasi, mutta varaäiti löytyi toisesta koirastamme Metestä. Nimeä pikkuiselle pähkäiltiin aika kauan jo ennen hakuareissua ja lopulta päädyttiin Manuun. Kovin lapsirakas Manu on jo; meidän muksujen perässä jolkottelee ja seurailee niiden puuhia. Ja nyt mammallakin riittää menoa ja meininkiä, kun on kaksi pikkuista kenen perässä juosta ( Manu ja kuopus 9kk) Ei varmasti äiskän takamus paljon kerkeä tuolilla olemaan ;D Muutamia kuvia on tullut otettua ja tässä parhaimmat. Aika nopsa on liikkeissään joten suurin osa kuvista on sellaisia että koirasta näkyy vain osa ;) Pitäis varmaan opetella lisätoimintoja tuosta kamerasta, jos kuvat sitten onnistuvat paremmin...


Aamuruoka syöty ja pihalla käyty tarpeilla ja touhuamassa. Nyt vois ottaa vaikka päikkärit!

Pitkä ajomatka takana ja tutustumiset uusiin perheenjäseniin. Terassilla on mukavan viileä huilia..

...Ja vähän surettaa, että mihin on äiskä, iskä ja sisarukset jääneet.
Here is some pictures from our new member in our family; Leonberger Manu. Yesterday we got him home and little bit " home sickness" bothered.. But otherwise everything have gone very well :)13 kommenttia:

Laura kirjoitti...

voi että miten suloinen koiruliini! iik! Aivan ihana :). Manua olisi kyllä ihana halailla.

Lissu kirjoitti...

Ihanan suloinen! Ihan kuin meidän Bamse pienenä!

Calle kirjoitti...

Voi kun suloinen. Oikea hurmuri. Onnea uudelle perheejäsenell.

Cookie kirjoitti...

Voi mikä söpöläinen ja Manu on kyllä mainio nimi : )

Arvaas, sun kuvat lähtee vasta tänään postiin, kuori on ollut tiistaista asti miehen autossa, eihän se lahopää ole muistanut sitä postiin laittaa ja vasta tänä aamuna huomasin kysyä, että onhan laittanut sen postiin. Huomiseksi pitäisi kuitenkin ehtiä tulemaan : )

amppa kirjoitti...

suloisuus:)

Merja kirjoitti...

Voi...onnea uudelle vauvelille!

maiju kirjoitti...

Voi kun Manu on sulonen :)
Manusta tulee vielä iso poika... ihania pentuhetkiä koko perheelle.

Elina kirjoitti...

Eihän tuollainen luppasilmä ole edes todellinen! Ihan ylisöpö otus, varsinainen hurmuri. :) Hauska kennelnimikin, kuratassu on varmasti monta kertaa osuva nimitys!

Marika kirjoitti...

Onnittelut karvakorvasta Manu on aivan lutunen :)

jentsu kirjoitti...

Onnea vielä uudesta perheenjäsenestä :) Kyllä ne vaan on pienenä niiiin lutusia. On ne isompanakin, mutta häviää se pennuntuoksu ja tuo pörheänpehmeä karva.

Heli Matero kirjoitti...

Paljon onnea uuden perheenjäsenen johdosta. Harmi ettei tavattu, vaikka melkein "nurkalla" kävitte. Huomenna lähdetään ajelemaan Vantaata kohti.

Maissi kirjoitti...

Ihana pikkuinen pörröinen koiruli, onneksi olkoon!

Sanna kirjoitti...

Ihanan lutunen karvapallo! :-)