3. heinäkuuta 2008

Kiirettä pukkaa

Kiirettä on pitänyt viimepäivinä, mutta jotain olen nyt saanut aikaiseksikin. Tässä myös todella söpö Magnolian kuva, itse en vain omista tätä leimasinta. Näihin vihreisiin lehtiin olen myös ihastunut valtavasti. Viime päivinä on tullut tehtyä myös siivousta tuolla askartelunurkkauksessa, tuntuu olevan kova sana monella täällä blogimaailmassa tällä hetkellä. Eilen myös oli eläinlääkärillä käyntiä koiramme kanssa. Leikkasimme Meten, kun pentuja emme tule hänellä tekemään. Leikkaus Meni hyvin, mutta tuon kuupan kanssa on ongelmaa. Mette ei sitten yhtään tykkää siitä ja se vaivaa kovasti häntä. Ovien karmien kolinaa meillä kuuluukin koko ajan :D Siskon vauvelilla on myös ristiäiset viikonloppuna ja sinne mennäänkin jo hyvissä ajoin auttelemaan ja leipomaan.... mulle napsahti voileipäkakkujen valmistus :) Se onkin sellaista herkkua, mitä harvoin saa tai tulee tehtyä

I have been quite busy last few days. I have been doing little bitt cleaning in my craftcorner. But now I got enough time to make this card. This Magnolias girl is also very cute and those green leaves what I have used, are very nice too.

2 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Kiitti viestistä.
Nyt sitten vaan ristiäiskorttia tekemään :)
Ihanasti olet värittänyt tuon leimasinkuvan..millä?
Korttiharrastus jäänyt vähemmälle, mut välillä inspis iskee..jospa nyt taas ;)
~Marita~

Susanne kirjoitti...

Heips! Kuva on väritetty ProMarkereilla. Tykkään kovasti väritellä niillä, paitsi että esim. Penny Blackin kuvat on mielestäni kivemman näköisiä esim. vesiväreillä tai akvarellipuuväreillä väritettynä :)