25. heinäkuuta 2008

Jehkotar CardChallenge #16Viikko sitten menin ihan sanattomaksi, kun Taru lähestyi minua mukavalla postilla. Sain kutsun liittyä korttihaasteen designtiimiin... eikä tarvinnut kahta kertaa miettiä mukaan lähtemistä :) Myös Miijja ja Maria H. liittyivät tiimiin mukaan :)
Tällä viikolla haasteen teki Kirsikka, kiitoksia kivasta pohjasta! Mukavaa oli taas tehdä vähän erilaisella mallilla, ainakin itse tuppaan jämähtämään niihin yksiin ja samoihin malleihin ;D Kuva on Sugar Nellien ja väritetty ProMarkereilla. Paperit Heinikasta. Haastepohjan näet täältä. Ja oikein aurinkoista viikonloppua kaikille :)Last week I got wonderfull post from Taru. She asked if I`m interested join to the Jehkotar CardChallenge designteam... I didn`t have to think twice that offer :) Also Miijja and Maria H. joined to the team; they make also very beautifull cards :)

This week Kirsikka made sketch, thank you very much! And nice weekend to everybody!

14 kommenttia:

Laura kirjoitti...

En ihmettele ollenkaan!!! Sinun kortit ovat niin kertakaikkisen kauniita. Niitä on aina yhtä ihana nähdä. Pitää minunkin joskus tulla kokeilemaan näitä haasteita. Olen vain tosi huono tekemään mallipiirroksista mitään. Mutta ainahan sitä voi harjoitella. hih!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

nätti kortti!

TiinaR kirjoitti...

Kaunis kortti!

minde kirjoitti...

Todella kaunis kortti näteissä väreissä. ja toi pentu...aivan ihana!

Västäräkki kirjoitti...

Hienoa, kun olet mukana meille muille suunnittelemassa haasteita! Olet kyllä paikkasi totisesti ansainnut, korttisi ovat aina upeita, tyylikkäitä.

Niin myös tämä. Mitkä värit!

Ritva P kirjoitti...

Korttisi on todella kaunis.

Carkki kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana kortti, tunnelmaltaan samalla raikas ja harmoninen.

Anneli kirjoitti...

Hei. Käyttämäni taloleimasin on sarjasta heidi grace design, clear stamps: "A little bird's tale". 14 osaa tässä paketissa. Ostin sen Engl. The Stamp Attic kaupasta. Olettaisin että on mahdollista tilata se sieltä (tai muualta). Heidi Grace www-sivut löytyy seuraavasti: www.heidigrace.com
Hyvää jatkoa korttien tekoon, ne ovat kauniita.

acreativeneed kirjoitti...

Beautiful! congratulations too!
smiles,Deena

Kerttuli kirjoitti...

Onnittelut DT paikasta! Tyylikkäitä ja hienoja kortteja teetkin, niinkuin tämäkin todella upea!

Maria kirjoitti...

Kaunis kortti :) ihanat värit!

Maria H. kirjoitti...

Kaunis kortti tosiaankin:-)

TARJA kirjoitti...

Ihana kortti ja just mun värit.

Hilkka kirjoitti...

Aivan ihanan värinen kortti:) Mielenkiinnolla odotan suunnittelujasi, siis onneksi olkoon. Itse kun olen aivan tumpelo näissä suunnitteluhommissa, pitää aina kaikki vääntää rautalangasta :))