3. heinäkuuta 2008

Uusi perheenjäsen tulossa

Kun tuota hommaa on piisannut viimeaikoina, niin mukavan paussin saimme pitää viime lauantaina, kun käväisimme vierailulla Piispajärvellä, Suomussalmen kupeessa. Täällä vierähtikin muutama tunti, ja olisin voinut jäädä sinne pidemmäksikin aikaa. Elikkäs meille on tulossa tämän kuun lopussa Leonbergin pentu ;D Kasvattajat olivat todella mukavia ja juttua olisi piisannut vaikka kuinka. Myös pentuhin ja vanhempiin tutustuessa, valintamme tuntuu olleen todella hyvä. Pidemmän aikaa mielessä on ollut nöffin tai leon hankinta, mutta viimeaikoina Leonbergi alkoi vetää enemmän puoleensa :) Mimmin poismeno vaikutti suuresti myös toiseen koiraamme, joten toivottavasti pentu piristäisi myös Metteä. Pian meilläkin on taas enemmän vilinää ja vilskettä :)


Last weeks saturday we made a visit to here at Piispajärvi. We are going to have new member to our family, Leonberger puppy :D We just have to wait few more weeks... it`s going to be a long waiting time..

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lainaan mainosta...on mitä odottaa..tumtuu varmasti pitkiltä nämä viikot ennenkuin pennun saa omaan kotiin. Viikon päästä itsekin menen entiseen kotikuntaani...Suomussalamelle. hih

Heli Matero kirjoitti...

Aikaisempi viesti on siis minulta.

Lehtokotilo kirjoitti...

Onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta! Olen piipahdellut blogissasi, mutta vasta nyt sain aikaiseksi kommentoida. Kauniit sivut sinulla ja tosi hienot harrastukset ainakin tällaisen samanmielisen mielestä! Minunkin blogiinikin on ilmestynyt tuoreita tassunjälkiä sen jälkeen, kun shelttityttö Taika tuli taloon.

Hanna, Nana ja Mosse kirjoitti...

Jo näin etukäteen tervetuloa leopentu. Meidän Mosse onkin sitten tämän pennun eno. :)

jentsu kirjoitti...

Onnittelut pennusta ja hyvästä rotuvalinnasta :) Meidän koiralaumasta löytyy 2 vee leo. Onneksi tuhotyöt alkaa olla takana, mutta edelleen hyvässä muistissa ;)