26. heinäkuuta 2008

Aurinkoa ja yllätys


Ihanaa, kun on aurinko paistanut pari päivää. Pihallakin on tullut oltua taas enemmän, niin että korttien teko on jäänyt vähemmälle. Manu on hyvin sopeutunut meille, ruoka maistuu hyvin ja onpa alkanut jo koetella vähän "rajoja" :) Tälläisen ihan yksinkertaisen vauvakortin tein; värit näyttävät vähän pliisuille taas...milloinkohan sitä oppis tuon kuvaamisen ;D Kuva on Doodle Factoryn, paperit Paperikierteestä ja nauha Heiniltä. Kuva on väritetty ProMarkereilla.
Eilen koin erittäin mukavan yllätyksen :) Olin tulossa kauppareissulta ja ihmettelin kenen kanssa äitini oottelee minua... ja sehän oli Piia. Aivan ihanaa oli päästä tapaamaan hänet ja mukava juttutuokio meillä olikin :) Harmi vain, että aika meni taas turhan nopsasti ... Piialle vielä suuret kiitokset vierailusta ja ilmoittelen kun teille päin tullaan :)
Finally we have got some sunshine, so I have been quite much at outside. Here is something what I have made; simple babygirl-card. Again the colours don`t look so good; I just think when I`m going to learn to take better pictures :) Cards picture is made with Doole Factory`s stamp. And yesterday I got wonderfull surprice... Piia came to visit me with my mother :) It was so nice to meet her and we had so much to talk about... too bad that the time went too fast again..

1 kommentti:

Pianca kirjoitti...

Korttisi ovat aivan ihania. Tyylikkäitä ja taitavasti tehtyjä. Ei liikaa krumeluuria, vaan just sopivasti kaikkea:)