4. lokakuuta 2009

Vuodet menee aivan liian nopeasti...


Tänään meillä on juhlapäivä; Valtteri täyttää 9 vuotta =) Nämä vuodet kuluu aivan liian nopeasti....
Synttärijuhlia vietetään ensi viikolla, ja eilen illalla/yöllä värkkäilin Valtterin joukkuekavereille kutsukortit. Tänään ovat Ylivieskassa turnauksessa ja suurin osa joukkueesta koolla, niin Valtteri saa kutsut hyvin jaettua. Synttäreiden ajankohtaan tuli muutos ja kiirus näitten kutsujen kanssa. Väritykset olisivat voineet olla hiukka paremmat mutta silmiä alkoi sen verran särkeä ( pitäisi käydä tarkistuttamassa näkökin pitkästä aikaa ) yön tunteina, että ihan simppelit näistä tein. Synttärisankarille kelpasi ja oli äitikin kuulemma onnistunut ihan hyvin pelaajavarusteiden värityksessä =)) Vielä muutama kortti koulukavereille, synttärikortteja pari kipaletta ja pienen lahjan värkkäys odottelisi. Ja muutakin kivaa tälle päivälle on ollut synttäreiden lisäksi; saatiin ensilumi tänne suunnalle myös =))
Mukavaa sunnuntaita!

10 kommenttia:

Minni kirjoitti...

Tosi hienot kutsukortit! Ihanat värit ja pelikaverit ovat aivan varmasti otettuja näista kutsuista.

Korpikuja kirjoitti...

Onnittelut Valtterille ja hienot ovat nuo kortit.
Tiina

Maaret kirjoitti...

Ensimmäisenä isot halit Valtterille :)
Kivat kutsukortit ja lätkää pelaaville joukkuekavereille nappi valinta! Alemmassa postauksessasi oleva WOJ:n ritarikortti on kerrassaan loistava!

Nannuli kirjoitti...

Onpa kivat kutsukortit. Kenen valmistajan tuo leima on? En ole ennen tuollaiseen törmännyt ja sopisi loistavasti valikoimiini.

amppa kirjoitti...

ihanat. samaa ajattelin, että mistäs tämä leimasin on peräisin.. sopisi niin hyvin minullekin :D

myy ja vilijonkka kirjoitti...

vautsi ihanan upeita kutsukortteja! niin räikeät ja selkeet kortit ovat!

TARJA L kirjoitti...

No, leimaasin sitten löysi perille monen kuukauden jälkeen:) Upeita kutsukortteja oot tehnyt.

Susanne kirjoitti...

Kiitoksia mieltä lämmittävistä kommenteista =)Valtteri myöskin kiittää onnitteluista!

Nannuli ja Amppa: Leimasin on Motivetin. Kovasti olen etsiskellyt näitä jääkiekko aiheisia leimasimia mutta ovat niin kiven alla =))

Myy ja Vilijonkka: Juu on vähän erilaiset värit mitä yleensä käytän, mutta kortit piti tehdä Hermeksen värien mukaan =))

TarjaL: Ei ole vieläkään kuulunut firmasta tai leimasimista mitään... se mitä niin kovasti ootellaan Valtterin kanssa on maalivahti leimasin. Pitää laittaa uudestaan viestiä sinne; vähän p.... maku jäi nyt tuosta putiikista =/

PäiviR kirjoitti...

Voi vitsit, mitä kutsukortteja! HIENOJA! Tässä tekstiviesti-maailmassa harvoin lapset edes saavat mitään kirjallisia kutsuja. Meillä ainakin, kun tulee oikein synttärikutsu se on pojan ilmoitustaululla monta viikkoa. Tärkeä asia, saatikka sitten, jos tulisi tälläinen. Sehän olisi oikein aarre.
ps. Onnitteluja Valtterille!

Taina kirjoitti...

Aivan hirmu ihanat kutsukortit!! Onnea vaan pelimiehen alulle ja äidilletietenkin myös. Aihe on lähellä sydäntäni, sillä olen itse " jännittänyt" kaukaloiden laidalla lähes 15 vuotta.