27. lokakuuta 2009

Joulukortti


Löysin täältä todella kivan idean korttiin ja täytyi heti toteuttaa se joulukortin muodossa =) Tällä viikolla saapui myös todella kivat leimasimet täältä ( sieltä löytyy myös muitakin ihanuuksia =D )ja nämä piparit pääsi nyt ensimmäisenä korttia koristamaan. Väritykset tein Copiceilla ja vähän kahden vaiheilla olin varjostusten kanssa, mutta päädyin sitten jättämään ne pois. Kaulaliinat korotin tarrapaloilla.Pipariaiheinen teksti olisi niin hyvin sopinut tähän, mutta varastossa ei ollut ja olin vähän laiska tekemään sitä koneella =)

12 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Waude! Upea spinneri kortti!!

Leenamummi kirjoitti...

Hieno kortti!
Ihanan piparinen, niin kauniisti toteutettu ideaa, itse en vielä uskaltanut kokiella, vaikka näytti kivalta ja selkeältä ohjeelta.

AN kirjoitti...

Hauska kortti ja kivasti erilainen--täytyy minunkin vissiin--

Mirja kirjoitti...

tuo piparipari on niiiiin suloinen...:D tuo kortti on ykllä kiva, itsekkin olen noita nähnyt ja katsonut ohje videoita, mutta en ole vielä koittanut..mutta kaunis on kyllä tämä sinun teos..ehkäpä sitä täytyy itsekkin kokeilla sinun innostamana..:D

jasu kirjoitti...

Aivan ihana kortti. Tykästyin erityisesti käyttämääsi taustapaperiin, jouluinen ja samalla rustiikkinen. Muistatko mitä paperia se on?

Maissi kirjoitti...

Ihanan tunnelmallinen kortti, melkein voi haistaa piparin sitä katsoessa :)

Riituli kirjoitti...

Wautsi! Tää on niin hieno kortti!

Kirsi kirjoitti...

Todella kaunis kokonaisuus. Pitäisi itsekin varmaan kokeilla tuollaisen kortin tekoa kun tulee vähän erillainen ja hauska =)

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Mielettömän ihana kortti! Todella!

Korpikuja kirjoitti...

Kyllä sinulla on sitten aina ihania kortteja. Ihmettelen että miten sinä ne teet. En ole vielä itse löytänyt tuota kortti maailmaa ja en ole nähnyt niitä muilla.
Tiina

Susanne kirjoitti...

Kiitoksia oikein paljon kommenteista =) Oli kiva pitkästä aikaa kokeilla jotain ihan erilaista ja mitenkään hankala värkkäys tämä ei ollut...

Jasu: paperi on 3ndypapirin viime vuoden joulukokoelmasta. Niiden paperit on vaan niin ihania =))

maiju kirjoitti...

Todella kaunis tämäkin korttisi.