25. lokakuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #80
Kiireinen viikonloppu on ollut ja nyt vihdoinkin kerkeän koneelle. Tällä viikolla meillä oli Special sponsorointi haasteessa ja todella kivan materiaalipaketin sain Sinisiivestä. Kiitoksia oikein paljon =) Luonnoksesta vastasi Mari, ja luonnosta oli todella mukava toteuttaa.
Ylimmäinen kortti on tehty luonnoksen mukaan ja kortin kaikki tarvikkeet ovat Sinisiivestä. Väritys on tehty akvarellipuuväreillä. Haastavuutta lisäsi punaisen ja vihreän värin käyttö kortissa. En tiedä miksi mutta on aika haasteellinen väriyhdistelmä itselleni =))
Alimmainen kortti on myös tehty kokonaan Sinisiivestä saaduilla materiaaleilla ja väritykset akvarellipuuväreillä. Tästä kortista tuli suosikkini ja yksi vaihtoehto omille lähetettäville joulukorteille.
Suuret kiitokset vielä Sinisiivelle sekä Marilla ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

3 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Mä jaksan aina vaan ihastella ja ihmetellä sun askartelutaitojasi; Nämäkin molemmat kortit ovat aivan ihania ja niin "reippaan" oloisia joulukortteja :) Niin ja näyttää sulta tosiaan onnistuvan punaisen ja vihreän värinkin käyttäminen, joten turhaa sitä itse epäilet!

Susa kirjoitti...

Ihanuuksia olet tehnyt!! Tuo alimmainen on munkin suosikki, vaikka jos mun pitäis päättää niin minä haluaisin molemmat ;) Upeita ovat kummatkin!

Hilkka kirjoitti...

Mahtavia kortteja molemmat!
Ihana väriyhdistelmä punainen ja vihreä...se on just minua:)
Minäkin huolisin kyllä molemmat:)