6. elokuuta 2009

Terveisiä Ylläksen liepeiltä!


Eilen lähdettiin "tyttöporukalla" meidän mökille joka on reilun parinkymmenen kilsan päässä Ylläksestä. Takamusta puuduttava ajomatka oli mutta oli se sen arvoista =)
Tänä aamuna saatiin uusi mökkinaapuri, joka nimettiin Elvikseksi. Tämä tyyppi jaksoi olla kauan kuvattavana mutta kun mitta tuli täyteen lähti Elvis tyynesti mökin taakse piiloon tyyliin "Elvis has left the bilding" =)) Mutta aika nopeasti tyypillä tuli ikävä meitä ja kiersi takaisin mökin "terassille" . Tänään käytiin myös Ruotsin puolella shoppailemassa ja samalla Äkäslompolossa. Äkäslompolo on kyllä sellainen paikka mihin voisin muuttaa vaikka heti jos sopiva tontti löytyisi järvi ja tunturi näkymillä =)) Meidän pikkutyttöset eivät vain oikein innostuneet automatkasta.... muutaman tunnin kun ovat autossa viettäneet nyt parin päivän aikana. Mutta onneksi saimme vähän viihdykettä tälle päivälle porobongauksesta.... Elviksen lisäksi nähtiin 10 muuta poroa ja tytöt tykkäsivät. Neitosten mentyä nukkumaan ja Jennan jäädessä vahdiksi käväistiin siskon kanssa vähän mustikoita keräämässä... saalis ei kovin suuri ollut, kun hyttyset pakottivat lopettamaan homman =) Mutta onhan meillä vielä pari päivää aikaa keräillä. Myös muutama lakka löydettiin mökin nurkilta... meidän harmiksi oli joku toinen kerennyt apajille ennen meitä tai sitten olimme liian aikaisessa.
Joitakin postauksia tässä vielä teen reissun aikana, jos nettiyhteys vain toimii. Pirun hidasta hommaa tällä hetkellä mutta eiköhän se tästä =)Nyt pikku hiljaa nukkumaan, että huomenna taas jaksaa touhailla.

4 kommenttia:

sari kirjoitti...

onpas upea elvis!!!!

Tarja kirjoitti...

Todellakin, ylväs eläin ja hieno kuva :)

tuulis kirjoitti...

Ihana Elvis :D

Taina kirjoitti...

Onpa Elviksellä komeat sarvet :) Nukkekoti Jie