17. elokuuta 2009

MinijuttujaTuli viime viikolla vähän mineiltyä pitkästä aikaa. Hyllykön olen tehnyt jo aikaisemmin ja nyt se sai uutta maalia pintaan ja kulutuskäsittelyn. Korteista kun jää tuota silppua niin niitä onkin hyvä hyödyntää mineilyssä. Laatikot ja säilytysrasiat olen taitellut juuri noista pikkulappusista. Rönsyliljan tein suodatinpussista. Ihan kiva materiaali, mutta nyt jäi puuttumaan lehtien kiilto joten sen verran saisi vielä vähän fiksata tuota viherkasvia.

4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Näitä sun mineilyjä on ihana aina katsella, tosi niinkuin itsekin jo mainitsit, siitä on aika pitkä aika, kun viimeksi on näitä juttuja näytillä ollut:) NäisssäKIN olet todella taitava, itse en pystyisi tollaseen pieneen näpertelyyn ollenkaan, eihän mun nakkisormet edes taipuisi tohon hommaan, luovuudesta nyt puhumattakaan:):)

Viipula kirjoitti...

Ihania! minäkin tässä olen suunnitellut päässäni eräänlaista ´minittely-projektia´=O)

mari kirjoitti...

Taitavasti olet kaikkea tehnyt. Eipä ole itselle pälkähtänyt mieleen tuo suodatinpusi materiaalina...kahvi poroja kylläkin on hyötykäytetty ;)

Satu kirjoitti...

Piipahdin blogissasi. Ihania mineilyjä olet tehnyt. Tykkään varsinkin tuosta rönsyliljasta, on ihan aidon näköinen, ei uskoisi kyllä että on suodatinpaperista tehty...