31. elokuuta 2009

Kuulumisia ja värkkäilyjä


Viime keskiviikkon aamuna juoksin tukka putkella pitkin kaupunkia etsimässä sopivia mattoja mökille. Nyt on jokin päähänpinttymä saada sinne ryijymatot ja mun tuurilla ei sopivia löytynyt :/ Enhän mä turhan kranttu ole =))Ei auta muuta kuin jatkaa etsimistä, ehkä ne sopivat matot jossain vaiheessa löytyy tai sitten on vain pakko antaa periksi ja tyytyä toisenlaisiin. No seuraavaksi oli auton täyttö romppeilla sekä lapsilla ja auton nokka kohti Kalloa. Mies vielä koukattiin Oulusta koulutuksesta kyytiin ja pidennetty viikonloppureissu alkoi. Mieli lepäsi taas Lapin luonnossa ja hyvät ilmat meitä suosi aluksi. Lauantaina tuli vettä taivaan täydeltä mutta auringon paisteeksi se muuttui kun saatiin ihania vieraita. Kiitoksia Piia kyläilystä =)
Netti ongelmia oli tällä kertaa ja blogin päivitys ei oikein onnistunut. Viimeksi yritin etukäteispostata mutta se ei toiminut silloin, niin en viitsinyt nyt sitten edes yrittää.
Virkkuukoukku ja kutimet ovat olleet nyt viime aikoina käsissä tussien sijaan ;)) Novitan uusimmasta lehdestä bongasin Huopasesta virkatun pussukan ja sellainen oli sitten tehtävä...tuikkujen säilytykseen; mökille sekin. Kukan ohjeen löysin Novitan nettisivuilta ja niitäkin olen virkannut vielä lisää mökille maljakon täytteeksi....odottavat vain huovutusta vielä. Novitan lehdessä oli myös tosi kiva kudottu tyynynpäällinen, sellainenkin valmistui lomalla, mutta kuva unohtui ottaa. No seuraava on jo aloitettu kanervan värisestä Tempo-langasta, joten kuvaa luvassa myöhemmin.

2 kommenttia:

TARJA L kirjoitti...

Ihanan pussukan olet tehnyt; tykkään tosi paljon.

Ritva kirjoitti...

Onpa ihana pussukka, wau!