17. elokuuta 2009

Pussukka

Ensimmäisen koristellun pussukkani olen saanut tehtyä. Pussit tilasin täältä ja tuolta putiikista löytyy myös tosi kivoja metallisia rasioita joita olen muutamia kappaleita hamstrannut ;DD Leimakuva on Whipper Snapperin ja väritetty Copiceilla ja akvarellipuuväreillä. Kukkasiin laitoin valkoista kohoväriä.

Tänä aamuna saatiinkin heräillä oikein kunnon myräkkään. Vettä on tullut taivaan täydeltä ja tuulikin on sen verran kova ettei ulos taida olla asiaa tänään. No sisätiloissa riittää hommia, kun aloitin viikonloppuna suursiivouksen jota pitäisi jatkaa. Askartelutavaratkin saisi käydä taas läpi ja varmasti sieltä lähtee jotakin myös myyntiin. Olohuoneen kattokin odottelisi maalia pintaan; kumma kun itselläni tulee aina keväällä ja syksyllä kova sisustusvimma =)) Uusia verhoja tekisi mieli ommella ja villasukkien kutominenkin kutkuttelisi. Ei ole tekemisen puutetta hetkeen aikaan tai ei taida kyllä olla koskaan =)) Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!


3 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Voi miten mahtava pussukka :) Ja valtavan hienoja minijuttujakin olit näperrelly puhumattakaan tuosta suloisesta Pixie-kortista :D Ihana!

Niin ja meili toimii kyllä taas kun uudelleen asensin... en vaan voi oikein meilailla kellekään kun osotteetkin katos siinä uudelleen asennuksessa sitten :( Mutta linjoilla ollaan ;D

maiju kirjoitti...

Ihana pussukka. Itsellänikin on taas ollut mielessä, että pitäisi tehdä muutama pussukka väliin :)

Heli Matero kirjoitti...

Kanis pussukka. Itselläni pussukan tekeminen odottaa vielä.