18. maaliskuuta 2009

Mehiläisvahaa, kaakaovoita......

Tästä lähdettiin....

Ja tässä lopputulos...

Leivonta puuhissa.... melkein =) Kokeilin jo viime vuoden puolella tehdä itse huulirasvaa ja kivasti onnistuikin ensimmäinen satsi. Nyt sitten olikin jo kaikki käytetty tai annettu etiäpäin, niin eikun uutta tulemaan. Aluksi suunnittelin tekeväni muutaman eri makuisen satsin; hylsyjä kun tuli tilattua "tukkupakkaus" viimeksi, mutta mehiläisvahaa olikin vain yhteen erään. Toisaalta ihan kiva juttu, kun sitä tilatessa huomasin että oli tullut karamelli ja kola makuöljyä. Ja mikä ihaninta; luomu kaakaovoita ja vielä ruskean värisenä.... just täydellistä suklaiseen huulirasvaan =DD Ohjeet ja tarvikkeet löytyvät täältä. Appelsiini makuöljy on taasen täältä. Etiketit tein itse koneella ja tulostin Safmat filmille. Suunnitelmissa oli tehdä vähän koristeellisempia etikettejä, mutta päädyin sitten kuitenkin lopulta tähän versioon. Ennen olin Blistexin purkkihuulirasvan suurkuluttaja mutta kyllä itsetehty on nyt voiton vienyt =)

Here is orange lip balms what I made yesterday =)


14 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Ei voi olla totta, osaatko sä tollasiakin juttuja tehdä. Voin reilusti kertoa, että olen kateellinen sulle, niin etevä olet kaikessa mihin ryhdyt.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania huulirasvoja!! :)

Mä olen joskus aikoja aikoja sitten muksuna kokeillu huulirasvan tekoa ja siitä ei tullu muuta kun itkua ja parkua :D Kävin nyt heti tilailemassa vähän tarviketta ja toivottavasti lopputulos on tälläkertaa parempi... :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

nämä ovat ehtaa tavaraa ainekin ja varmasti ihania! pitää kyl tilata jossakin välissä noita aineksia ja kokeilla mut nyt pitää säästää kesää varten.

Anonyymi kirjoitti...

oih, sä olet kyllä varsinainen monitaituri.. :))

Karita kirjoitti...

Mitä Mitä?!?!?!?! Huulirasvaa!!! WOW! Tämä on kyllä jälleen hatun noston paikka :) Ihana oli jälleen piipahtaa täällä blogissasi, eikä todellakaan turhaan :)Taas uusia ideoita :)

Merkkari kirjoitti...

Tulin kehumaan Jehkottaren uusinta korttiasi, mutta sitä ei vielä löytynytkään. :) Huulirasvaa! Vau, enpä ole tiennyt, että sitäkin voi tehdä itse.. Ihana kun jaat ideoitasi meidän 'tavisten' kanssa!

Hanna ja Nana kirjoitti...

Olet kyllä ihan uskomaton! Mahtava idea tehdä itse huulirasvaa. :)

Huomenna toivottavasti tavataan!!

Anonyymi kirjoitti...

WOW! Itsetehtyä huulirasvaa, ihana idea ja varmasti ihanan tuoksuista!

(tätä on pakko kokeilla...sitten joskus)

Maria H. kirjoitti...

Ei voi olla totta!! Aivan maailman ihanimpia ideoita:-D Meillä kuluu paljon ja ostelen jatkuvasti noita, kun ollaan kuivaihoista sakkia. Olispa huippu-ihanaa tehdä itse huulirasvoja. Tuota on ihan pakko kokeilla!!

Anonyymi kirjoitti...

NO WAU! :)
Täällä taas kaikkee hienoo!
Toi huulirasva on kyllä sellainen mitä vois itsekkin kookeilla, en vaan tiedä mitä siitä tulis:D

Anonyymi kirjoitti...

Haa, mahtava idea, täytyypä testata!
Tosi hienoja kortteja muuten ;o)

Heidi Nordman kirjoitti...

Aivan upeaa. Saako udella että mistä tilasit noita hylsyjä? Itsekkin olen joskus aivan pienenä "auttanut" mummoani kun hän teki huulirasvaa, mutta eipä hirmuisesti ole muistoja tuosta asiasta, vain se että rasva tuoksui ihanasti vaniljalle, melkein teki mieli syödä se.. =0D

Susanne kirjoitti...

Kiitoksia paljon kommenteista =)

Sukari-83: Tilasin hylsyt myös tuolta Pienestä Tuoksukaupasta. Todella hyvää palvelua tuolla, joten lämpimästi voin suositella kyseistä putiikkia =)

Mervi kirjoitti...

Tämä oli erittäin mielenkiintoinen postausjuttu, täytyy palata tarkistamaan myöhemmin linkit, jos vaikka... ja nuo kortitkin on niin ihania...voi;-))m