16. maaliskuuta 2009

LeimailutaivasLeimailutaivas takana päin ja todella mukava reissu oli =) Ihanaa oli päästä tapaamaan blogituttuja, harmi vain että muutamat kasvot jäivät vielä näkemättä. Mutta onneksi näitä tapaamisia on vielä tiedossa =) Oikein paljon kiitoksia vielä Taavalle ja apulaisille kivasta tapahtumasta. Ja jos vain mahdollista, niin ensi vuonna uudestaan =)
Tässä vähän shoppailuja mitä Jennan kanssa tehtiin. Matkatuliaisena tuli myös flunssa meikäläiselle, mutta se oli odoteltavissa, kun muksut ovat jo olleet kipeänä.

11 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kiitos, että sain tavata sut livenä:) Mielellään olisin enemmänkin jutustellut, mutta nää tilaisuudet vaan on jotenkin niin hektisiä, ettei kaikkea mitä haluaa, ehdi tehdä millään! Paremmalla ajalla seuraavan kerran.

amppa kirjoitti...

kivoja ostoksia, ja varmasti kiva reissu.. vaikkakin sait flunssan.. mutta lauantaina sitten tavataan!
:) kivaa!

Miijja kirjoitti...

Kiva oli nähdä vihdoinkin ihan kasvotusten. Sinä olitkin niitä harvoja, joiden kanssa pääsin juttelemaan edes muutaman sanan, ja hyvä että kiskaisit hihasta, en olisi tunnistanut, eikä noita nimilappuja oikein ehtinyt edes katsomaan :)
Parantelehan pian flunssasi, sitä se tämä kevät on, pöpöjä monenmoisia liikkeellä.
Mukavaa viikkoa!!

Karita kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa oli tavata kasvotusten :) Harmi tosin, kun ei voitu pidempään jutella. Mutta tosiaan, Raumalla sitten viimeistään :) Ja koitahan taltuttaa se flunssa, eikä toisinpäin :D

Maria H. kirjoitti...

Voi, selätä tosiaan se flunssa nyt, että päästään tapaamaan lauantaina Kälviällä:-) Mulla myös yritellyt jotain tänään, mutta pojan 10v-synttärit järjestettävänä, joten en jouda sairastamaan! Ja varsinkaan, kun pääsee lauantaina reissuun niin en suostu ottamaan viruksia vastaan;-D

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Ihana oli nähdä - todella upeaa. Jos silloin syyskuussa sitten ehdittäisiin vielä enemmän juttelemaan!!!

maiju kirjoitti...

Joo nyt kyllä häädät taudin pois... Juo C-vitamiinia... ja lämmintä, lepää ja tee kaikkea mahdollista, mutta älä rasita itseäsi :)
NÄHDÄÄN LAUANTAINA :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin kivoja ostoksia! jotakin samojakin näyttäis olleen olisko osa lasten valitsemia kun meilläkin oli noita kettuja ja kirahveja ja jessica valitsi ne;) oliskohan jenna valinnu ne ostokset?

Mervi kirjoitti...

Taidettiin törmätäkin, en vaan osannut yhdistää (tok tok), mutta ihania ostoksia löysit,-))m

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Krissen tiistai lukuset menossa...mukavia kuvia..

Susana kirjoitti...

So beautiful!...with love from Santiago de Chile...

¡Muy hermoso!...con amor desde Santiago de Chile