22. maaliskuuta 2009

Vähän pidempi postaus =)Nyt on kyllä menossa oikein extra hempeä kausi.... vaaleanpunaista pukkaa tulemaan koko ajan =DD Tämän kortin pohja oli jo valmiina ja kuva passas hyvin siihen, niin ei muuta kuin koristetta perään. Ja perjantaina sain vielä niin mieluisaa postia, kun kauan metsästämäni retrokukka leikkurit saapui. Nyt sitten olen urakalla silpunnut kaikki jämäpaperit mitä on löytynyt varastoista=)Leimasin kuva on Pysseleitä ( Mihannasta ) ja värityksen olen tehnyt Copiceilla sekä akvarellipuuväreillä öljyä apuna käyttäen.

Eilen meillä oli oikea hulina päivä. Aamusta startattiin äitini kanssa Kälviälle Heinikkaan. Eihän tätä voinut jättää väliin kun Maijukin oli saapunut ja Amppa tulossa Alman kanssa. Mukavaa oli tavata myös Cami pitkästä aikaa ja ensimmäistä kertaa MariaH. , Arja, Ritva sekä TanjaS. Kivoja demoja saatiin seurata ja mikä parasta; ikää tuli taas lisää roppakaupalla =DD Ostoksiakin tuli tehtyä,ihan perusjuttuja ja vähän extraakin.

Kotona sitten kerettiin olla pari tuntia ja seuraavana oli vuorossa Leo treffit =) Ne olivatkin spesiaalit tällä kertaa, kun Mandyllä oli 1v. synttärit. Koirilla oli sellanen meno taas päällä, että olisi melkein tarvinnut silmät selkäänkin =) Juttua treffeistä löytyy Mandyn ja Nanan blogeista. "Vähän" olen saanut painostusta laittaa Manulle ja Metelle oma blogi ja ehkä sen tässä vielä lähiaikoina teenkin =DD Mutta jos ei ala kuulumaan; niin Hannat lisää vain painostusta =DD

9 kommenttia:

amppa kirjoitti...

ihana kortti.. mä olen kanssa alkanut alman myötä hempeilemään :))

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Lukusilla täällä..hyvää sunnuntaita sinulle..

Maaret kirjoitti...

Ihana kuulla, että teillä kaikilla on ollut mukavaa, ois jospa olisin saanut olla mukana:):)

Heli Matero kirjoitti...

Nämä hempeät ovat aivan ihania.

maiju kirjoitti...

Oli kiva taas tavata... Ja ihana kortti taas näytillä :)

Ritva P kirjoitti...

Suloisen herttainen kortti. Eiköhän kesällä tavata eihän sitä voi poiskaan jäädä...

sari kirjoitti...

voi kun onkin kaunis ja herttainen kortti!!

Hanna ja Nana kirjoitti...

Hanna, Nana ja Mosse painostavat tätäkin kautta. ;)

Hieno kortti taasen!

Carola kirjoitti...

Sulle on jotain mun blogissa