29. syyskuuta 2008

Magnolian Edwin


Viikonloppuna tuli tehtyä Magnolian Edwinistä kortti ja ihan omalle pojalle. Meillä vietetään lauantaina synttäreitä, kun poika täyttää 8 vuotta :) Monesti sitä tulee mietittyä miksi aika menee niin nopeasti tai ainakin siltä tuntuu... Lapset kasvavat aivan liian äkkiä isommiksi.
Here is card what I made last weekend, Magnolia`s Edwin in it. This is to my son who has birthday now at Saturday. He is going to be 8 years old :) Often I think why time go so fast by.... or that it feels like. Children just grow too fast bigger.

26. syyskuuta 2008

Whiff Of Joy Guest Designer Call


Tutustuin juuri aivan ihaniin leimasimiin, Whiff of Joyhin. Ja leimasimia hankkiessani huomasin, että Katharina etsii vierailevaa uutta DT jäsentä. Ajattelin sitten kokeilla miten käy :) Eipä jää ainakaan harmittamaan tulevaisuudessa, ettei silloin aikoinaan yrittänyt :) Osallistua voi kortilla, skräppisivulla ja ihan millä leimasimella vain. Mallina tulee käyttää jotakin Katharinan luonnoksista. Tälläinen kortti syntyi minulta :) Enkä millään malta odottaa Whiff Of Joyn uusia leimasimia, mitkä ovat saatavilla piahkoin.
I just found Wiff Of Joy`s stamps. They are just so wonderfull. I also noticed that Katharina is looking for new guest designer for next two months and I wanted to give a try. All you have to do is a card, project or scrapbook page following some of her sketches. You can use any stamp you want. I made this kind of card with one of my new Whiff Of Joy stamp. And just can`t wait the new releace for the new stamps.

Jehkotar CardChallenge#25


Perjantai ja Jehkottaren haasteen aika :) Tällä viikolla haasteen teki Hanne; kiitoksia kivasta luonnoksesta! Ja tälläisen kortin sain aikaiseksi; kuva on väritetty ProMarkereilla/ Copiceilla sekä Inktensen kynillä. Oikein kiva juttu oli myös tuo nauhan laitto noin ja muutenkin tätäkin pohjaa tulee varmasti käytettyä jatkossa. Mallin näet täältä ja toivotan kaikille oikein rentouttavaa ja mukavaa viikonloppua :)
Friday and it`s Jehkotar CardChallenge #25 time :) Here is my card and sketch was made by Hanne. Thank you! This sketch was also very nice to make and I`m going to use this later too.
Here you can see the sketch and I want to wish to everyone have a relaxing and nice weekend :)

25. syyskuuta 2008

Magnoliaa ja pieni ostos

Nyt tuli tehtyä niin yksinkertainen kortti... Tekstiä yritin mallailla johonkin kohtaan, mutta se ei vain mielestäni istunut mihinkään kohtaan niin kortti jäi sitten näin. Kuvan olen värittänyt ProMarkereilla ja Copiceilla, kukkakiekurat on leimattu ja pikkuiset kukat tehty Fiskarsin lävistäjällä.

Here is very simple card that I made. I tried to put some text there also, but I thought that it didn`t fit anywhere. Picture I have coloured with ProMarkers and Copics, flowerornaments are stamped and flowers are made with Fiskars punch.




Niin ja pitihän mun tällainen lelu hankkia itselleni ;D Olen jonkun verran ostellut eyelettejä ja haaraniittejä, mutta niitä on tullut niin vähän käytettyä, kun "työkalut" olleet aatamin aikaiset. Täytyy testata nyt urakalla tätä vehjettäja mihinkä se pystyy :)

I have also made little shoppings... I just had to buy this kind of toy to me :) I have lots of eyelets and brads, but I haven`t used them much because my tools have been so unpractical. But maybe now there will be some brads and eyelets in my cards :)

22. syyskuuta 2008

Kortti ja jouluisia suunnitelmia :)


Niin se arki taas alkoi :) Olin vähän lusmuna viikonloppuna, kun tuo flunssa ei vieläkään ole kunnolla mennyt ohi ja oli niin vetämätön olo. Jotain pientä tuli kuitenkin tehtyä; Yksi ainoa kortti ja vähän värityksiä. Tässä olen taustapapereina käyttänyt Pandurosta ostettua uutta Tilda-paperia. Oli sellainen lehtiö ja paperit ovat kaksipuoleisia. Viikonloppuna tuli myös vähän jo mietittyä jouluisia juttuja; lahjoja ja käsitöitä ;D Pitää pikku hiljaa alkaa valmistautua, että kerkeää toteuttaa ainakin osan noista suunnitelmista. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
I still got flu and I have been little bit lazy past few days. Hopeafully I will get better soon :) In this card I used new Tilda papers what I bought from Panduro. I also started making some plans for christmas :) Well just some thinking about presents and handcrafts what to make....But there came so long list that I have to start soon if I want to get some of them finish before christmas ;D Have a niceweek :)

19. syyskuuta 2008

Jehkotar CardChallenge #24


Nyt oli kokeilussa nuo Magnolian syksyiset leimasimet kun tein Jehkottaren haasteeseen korttia. Pohjan tällä viikolla meille teki Paula, kiitokset hänelle. Tämä olikin ensimmäinen kerta kun tein kortin pyöreälle pohjalle mutta kivaa vaihtelua se toi. Täytyy jatkossakin tekaista muutama tälläinen. Nyt olenkin viikonlopun ihan vain lasten kanssa,kun mies lähti pohjoiseen. Harmittaa kun emme voineet kaikki lähteä sinne, koska olisi ollut mukava kokea Lapin ruska. Mutta toivottavasti ensi vuonna onnistuisi. Saa nähdä mitä lapset ovat suunnitelleet pääni menoksi, kun saivat miettiä mitä kivoja juttuja haluaisivat tehdä nyt viikonloppuna. Siskolla nyt ainakin käydään huomenissa ( Sisko nyt muistaa sitten hankkia hyvät tarjoilut, huomenna nähdään ;D )Kiitoksia myös kivoista kommenteista ja oikein mukavaa ja syksyn kirpakkaa viikonloppua.
Here is my card to this weeks Jehkotar CardChallenge and sketch was made by Paula, thank you!! I made this card with Magnolia`s new autumn stamps, they are quite nice. This was also first time when I made round card, but it was nice for a change. Here you can see sketch and have a nice weekend :D

18. syyskuuta 2008

Toisenlaista Tildaa


Vihdoinkin sain ommeltua tämän enkelin valmiiksi. Panduroon on tullut aivan ihania uusia Tilda kankaita, papereita, nauhoja yms.... Sekä materiaalipakkaukset tälläiseen enkeliin ja toinen on tonttuun. Niin pitihän sitä sitten investoida molemmat, tonttu on kyllä vielä ihan alkutekijöissä. Yllättävän suuriksi ovat nämä hahmot venyneet ( kruunun kanssa 68 cm ), että oli vähän vaikeuksia ottaa tuota koko kuvaakin. Ja varsinaisia vanusyöppöjä... sitä kyllä meni niin, että uutta satsia saa käydä hakemassa. Enkelillä pitäisi olla nauha kädessä, missä ristejä on lisää, mutta nuukuus iski muhun ;D Ajattelin säästää niitä, kun kuitenkin värkkäilen näitä useamman kappaleen.... suku arvaakin mitä lahjoja multa voi ootella jouluna :D No, kyllä sen verran mietin, etten näitä tuputa niille, ketkä ei niin näistä piittaa. Joten pikkuveljet voi huokaista helpotuksesta; ei ole tulossa Tildaa :D




Here is something new from Tone Finnanger. Panduro have lots of new Tilda fabrics, ribbons, papers.... also they have santa- materialpacket. This angel was made from that kind of packet .


17. syyskuuta 2008

Kynttilöiden tuunausta




Ystävälläni oli sunnuntaina syntymäpäivä ja tein hänelle sekä hänen äidilleen tälläiset kynttilät. Koristelu on tehty decoupage-tekniikalla. Oikein mukavaa oli tehdä ja lopputuloskin oli kiva. Pitää jouluksi värkkäillä myös, kun vain löytäisi sopivia servettejä mistä leikellä kuvia. Itse olen kynttilöiden suurkuluttaja ja meiltä löytyy jos jonkinlaista tuikkukippoa, kynttelikköä ja lyhtyjä. Kynttilöistä olen ihastunut PartyLiten votiiveihin ja aromameltseihin. Niissä löytyy niin paljon ihania tuoksuja ( mietojakin, koska itse en kestä voimakkaita tuoksuja) ja ne todella tuoksuvat ja kauan. Hyllyistäni löytyy myös pilari - ja isoa 3- sydän kynttilää, mutten ole vielä raaskinut niitä polttaa;D Täytyy vain todeta, että on niin mukava kun illat ovat alkaneet pimentyä, koska mikä sen ihanampaa kuin nauttia takan ja kynttilöiden valosta :)
My friend had birthday last Sunday and made these candles to her and her mother. These are made with decoupage technic and result is very pretty. I have to make some more for christmas, first I have to find appropriate serviettes to cut out. I just enjoy so much now when evenings are dark and there is fire att fireplace and some candles around house... so beautiful :)

15. syyskuuta 2008

Tunnustus

Tälläisen ihanan tunnustuksen olen saanut Piialta, oikein paljon kiitoksia :) Tämä lämmitti ja piristi kovasti mieltä. Flunssan kourissa olen ollut jonkun aikaa ja olo on ollut todella vetämätön. Mutta jospa se tästä pikku hiljaa ;D
Nyt olenkin vaikean paikan edessä; keille tämän tunnustuksen antaisin. On niin paljon ihania sivuja, etten pysty niistä valitsemaan vain muutamaa, joten tällä kertaa omistan tämän tunnustuksen niille kaikille, joiden blogeissa vierailen kommentoimassa :D Toivotan myös kaikille vierailijoilleni oikein mukavaa alkanutta viikkoa :)

I got this wonderful award from Piia, thank you so much!!! There is so many awesome blogs, that I can`t name just few, to give this. So I give this award to everyone whose blogs I visit and leave commets. I also want wish to everyone to have nice week :)

12. syyskuuta 2008

Jehkotar CardChallenge #23



Elikkäs tälläisen DT-kortin tein tämän viikon Jehkottaren haasteeseen. Ja haastetta tässä riittikin mulle noiden papereiden kanssa ( taas tuntui, ettei varastosta löytynyt mitään sopivaa ;D ), mutta loppujen lopuksi tästä kehkeytyi ihan kiva kortti. Kuva on Penny Blackin uudella leimasimella tehty ja paketit Pingun ympärillä on Magnoliaa. Laitoin pari pakettia kohotarroilla kiinni. Tämän viikon haasteen meille teki Taru76; suuret kiitokset haastavasta pohjasta hänelle. Ja luonnoksen näet täältä. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja paljon kiitoksia ihanista kommenteista joita olette jättäneet luettavaksi :)

Here is my DT-card to this weeks Jehkotar CardChallenge. And there was lot of challenge to me, it just felt that I don`t find anything appropriate papers to my card.... and it meens that I have to go do little paper shoppings ;D This challenge was made by Taru76, thank you very much. Here you can see the sketch. And I want to wish everyone to have a great weekend :)

11. syyskuuta 2008

Pennyn siili

Olen ihastellut monien blogeissa tätä Penny Blackin siili leimasinta ja nyt vihdoin sain sellaisen omaksi. Kuvan olen värittänyt ProMarkereilla / Copiceilla ja taustapaperina olen käyttänyt Tildan paperia. Maijun korttikurssilla tutustuin välihelmien käyttöön kukissa. Ja oikein kivan näköistä tulee kun niitä käyttää. Käväisin myös päivittämässä hiukan tuolla leimasimet osiossa, on tullut vierailtua vähän taas rapakon toisella puolella ;D

I have admired this Penny Black`s stamp for long time and now I have got my own. Picture is coloured with ProMarkers / Copics and paper is Tilda`s. I also have updated my stamp-categori... ;D

Magnolian syksy-klubipaketti



Magnolian syksyn klubipaketti saapui tänään ;) Aikas kivoja leimasimia oli; varsinkin tuo hihittävä Tilda.



Today arrived Magnolia`s stampclub`s autum packet :) All of them are really nice, especially Tilda who is giggleing.

8. syyskuuta 2008

Lauantain kuulumiset

Ajattelin nyt vähän kirjoitella kuulumisia lauantailta. Heinin luonahan oli Maijun korttikurssi silloin ja vaikka kuinka aikaisin nousin ja yritin värkkäillä isännälle kaikki valmiiksi ( polvi leikattu, niin liikkuminen vähän heikoilla kantimilla ) niin hiukan myöhästyttiin... Oikein mukavaa oli pitkästä aikaa tavata Maiju, Amppa ja tietysti Heini myös. Kuulumisia tuli vaihdettua siihen malliin, että sain vain yhden kortin melkein valmiiksi ;D Kivasti oli askarteluintoisia lähtenyt mukaan kurssille ja oikein kiva tunnelma oli siellä. Tyhjin käsin ei taaskaan lähdetty ;D Mukaan tarttui papereita, mustetta, tageja, helmiä ja välihelmiä. Myös jouluisen 3D paperipakkauksen hankin ja tuossa onkin kuvaa yhdestä valmiista kortista. Siitä tuli nyt sellainen Jenkkityylinen joulukortti värisävyiltään. Nuo kuvat oli jo valmiiksi leikelty, että tarvitsi vain irroittaa ne paperista ja teippailla kasaan. Kivaa vaihtelua toi korttien tekoon :) Suuret kiitokset vielä Heinille, Maijulle ja Ampalle todella mukavasta lauantai päivästä!!

Last Saturday we went to Kälviä to Heinikka, where Maiju arranged a cardcourse. It was so nice to see friends there and we had so much to talk about. That`s why I got just one card almoust done there :D And of course little shoppings where made... papers, inks and 3D paperpack. This card is made of it and the colours are little bit American christmas style. Here we had have stronger christmas colours. But it came out pretty nice. I also want to thank you Heini, Maiju and Amppa for lovely Saturday`s craft forenoon :)

5. syyskuuta 2008

Jehkotar CardChallenge #22

Tällä viikolla osallistuin Jehkottaren haasteeseen myös luonnoksen tekijänä. Aluksi tuntui, ettei meinaa mitään keksiä mutta loppujen lopuksi tälläinen luonnos syntyi :)


Ja jouluisen kortin sitten itse tekaisin, ja nyt alkaa jo näyttämään, ettei välttämättä tänä vuonna jäädä niiden kanssa viime tinkaan :) Leimakuva on uusimmista Magnolian leimasimista ja innolla oottelen seuraavaa klubipakettia; samoin joulu leimasimia. Käsin tuli kirjoitettua teksti tähän, mutta vielä pitäisi "harjoitella" sitä ennenvanhaan kaunokirjoitusta. On taidot vähän ruostunu, kun nykyään sitä vain tekstaa :) Muutama vuosi sitten tuli kyllä käväistyä Kalligrafiakurssilla, niin nyt voisikin kaivaa harjoituspaperit esiin ja ottaa uusiksi harjoitukset. Nykyaikaisesta kaunokirjotuksesta ( jos sitä nyt voi sanoa sellaiseksi ) en tykkää sitten yhtään, mutta eipä esikoinenkaan piittaa oikein mun vanhanaikaisesta tyylistä. Ja kovasti taas kiitoksia kommenteistanne, niitä aina mukava lueskella :) Huomenna sitten suunnataan autonkeula Kälviää kohti, Heinikassa on Maijun korttikurssi. En millään malttaisi oottaa, että pääsee näkemään "vanhoja" blogituttuja ja saa uusia tuttavuuksia. Ja tietysti Maijun niksien ja vinkkien takia on mukava päästä kortteilemaan :) Mukavaa viikonloppua kaikille!


Here is my card to this weeks Jehkotar CardChallenge. I also took a part making the sketch. First it felt difficult to come up with something, but here is it now... Hope you like it :) My card is christmas card again, now it starts to look good, that I maybe got them all done on time :) I also wish to everyone great weekend!!

4. syyskuuta 2008

Pupuja





Pitkästä aikaa tuli puhallettua ompelukoneesta pölyt pois ;D Kuopukselle tein Tone Finnangerin Springtime gifts kirjasta tälläisen pupu seinävaatteen. Vielä pitäisi kirjailla siihen kuopuksen nimi ja syntymäaika. Ja oli kyllä kivaa pitkästä aikaa ommella ja niin tekisi mieli tehdä samalla tyylillä muksuille joulukalenteri. Muistaakseni Jul med Tildas venner kirjassa olisi sellainen...täytyypä tutkailla tänään kunnolla kirjat läpi. Eilen vielä sain aivan ihanaa Tilda postia Pandurosta... vähän kankaita, papereita ja materiaalipakkaukset uusiin tonttu ja enkeli hahmoihin.. mutta nyt pitäis saada kloonattua ittensä jotenkin; yksi tekee kotitöitä, toinen värkkäilee muksujen ja ukon kanssa, kolmas tekee kortteja, neljäs neuloo, viides ompelee jne... Kuinkakohan monta "mua" pitäis kloonata... riittäisköhän kymmenen ;DD
It have been long time since I have sewed something. But know I got ready this bunny tapestry from Tone Finnanger`s book ( Springtime gifts ) This is to my youngest daughter and still I have to embroid her name and birthday date there. It was so fun to make this and there is going to be another sewings also... I got so wonderful post from Panduro yesterday.... of course some Tilda things ;DD

1. syyskuuta 2008

Ovikylttejä

Nyt on tullut värkkäiltyä välillä muuta kuin kortteja. Näin tuttavallani aivan ihanan tervetuloa kyltin, ja ajattelin kokeilla värkätä jotain samantapaista muksujen huoneitten oviin. Omasta takaa löytyi sopivaa lautaa, mitä sitten sahailin ja hioin sekä pinnalle laitoin Osmocolorin pähkinäpuuta ( on kyllä tosi riittoisaa ). Tytöt saivat rusetit ja Valtterille värkkäilin jotain solmun tyylistä kylttiin. Vanerikirjaimia en viitsinyt alkaa itse leikkeleen, niin ne hankin Sinellistä. Ihan kiva tuli lopputuloksesta,että vois vielä tekaista vessan ja pesuhuoneen oviin omat kyltit.

Now I have made something else than cards. My friend had so lovely Welcome sign and I got inspiration to make little bit same kind of signs to my childrens room`s doors. I had applicable wood what I sawed and grinded. Then I put the same woodwax, what I used to the cupboard. My daughters got bows and my son got knots also to the signs. And the result came out pretty good, so I`m thinking to made signs also to the toilet`s and bathroom`s doors.