18. syyskuuta 2008

Toisenlaista Tildaa


Vihdoinkin sain ommeltua tämän enkelin valmiiksi. Panduroon on tullut aivan ihania uusia Tilda kankaita, papereita, nauhoja yms.... Sekä materiaalipakkaukset tälläiseen enkeliin ja toinen on tonttuun. Niin pitihän sitä sitten investoida molemmat, tonttu on kyllä vielä ihan alkutekijöissä. Yllättävän suuriksi ovat nämä hahmot venyneet ( kruunun kanssa 68 cm ), että oli vähän vaikeuksia ottaa tuota koko kuvaakin. Ja varsinaisia vanusyöppöjä... sitä kyllä meni niin, että uutta satsia saa käydä hakemassa. Enkelillä pitäisi olla nauha kädessä, missä ristejä on lisää, mutta nuukuus iski muhun ;D Ajattelin säästää niitä, kun kuitenkin värkkäilen näitä useamman kappaleen.... suku arvaakin mitä lahjoja multa voi ootella jouluna :D No, kyllä sen verran mietin, etten näitä tuputa niille, ketkä ei niin näistä piittaa. Joten pikkuveljet voi huokaista helpotuksesta; ei ole tulossa Tildaa :D
Here is something new from Tone Finnanger. Panduro have lots of new Tilda fabrics, ribbons, papers.... also they have santa- materialpacket. This angel was made from that kind of packet .


5 kommenttia:

Miijja kirjoitti...

Aivan ihana!!

Minni75 kirjoitti...

Voi kun nämä Tildat on niin ihania, täytyis itsekin joskus kokeilla....siis sitten joskus ;)))

Hanna ja Nana kirjoitti...

Todella ihana! Kyllä olet taitava ja viitseliäs, kun teet näitä.

Suukko Manulle!Minessa katsoi meillä leokalenterin pentukuvaa ja sanoi "Siinä pieni Manu-poika!" <3

maiju kirjoitti...

Nämä on niin älyttömän ihania. Ihailen ihmisiä, jotka osaavat näitä ommella. Itse en osaa lyhentää suoraan edes housun lahkeita :)))

linéa kirjoitti...

Love your angel!