17. syyskuuta 2008

Kynttilöiden tuunausta
Ystävälläni oli sunnuntaina syntymäpäivä ja tein hänelle sekä hänen äidilleen tälläiset kynttilät. Koristelu on tehty decoupage-tekniikalla. Oikein mukavaa oli tehdä ja lopputuloskin oli kiva. Pitää jouluksi värkkäillä myös, kun vain löytäisi sopivia servettejä mistä leikellä kuvia. Itse olen kynttilöiden suurkuluttaja ja meiltä löytyy jos jonkinlaista tuikkukippoa, kynttelikköä ja lyhtyjä. Kynttilöistä olen ihastunut PartyLiten votiiveihin ja aromameltseihin. Niissä löytyy niin paljon ihania tuoksuja ( mietojakin, koska itse en kestä voimakkaita tuoksuja) ja ne todella tuoksuvat ja kauan. Hyllyistäni löytyy myös pilari - ja isoa 3- sydän kynttilää, mutten ole vielä raaskinut niitä polttaa;D Täytyy vain todeta, että on niin mukava kun illat ovat alkaneet pimentyä, koska mikä sen ihanampaa kuin nauttia takan ja kynttilöiden valosta :)
My friend had birthday last Sunday and made these candles to her and her mother. These are made with decoupage technic and result is very pretty. I have to make some more for christmas, first I have to find appropriate serviettes to cut out. I just enjoy so much now when evenings are dark and there is fire att fireplace and some candles around house... so beautiful :)

11 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Kauniita kynttilöitä! Käytetäänkö näissä samaa tekniikka kun puulle eli liimalakka pintaan, paperi päälle ja lisää lakkaa hetken päästä paperin päälle?

Sirpaliina kirjoitti...

Onpa upeat kynttilät

Heli Matero kirjoitti...

Kauniit kynttilät.

Miijja kirjoitti...

Ompa tosi kauniit kynttilät! Nuo taasen ovat sellaisia, joita minä en hannoisi poltella. Kynttilöistä pidän minäkin kovasti...romantikko kaiten :D Joku on joskus viisaasti sanonut, että pieniä vauvoja ja kynttilöitä tuijottaessa menettää ajantajun :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi kauniit kynttilät eihän noita raaski polttaa ollenkaan!

Susanne kirjoitti...

Kiitoksia oikein paljon :) Ihan sillä tavallisella decoupage lakalla laitoin. Löytyy kyllä ihan kynttilöille tarkoitettuakin. Ensin kynttilän pintaan, sitten kuva päälle ja lopuksi vielä lakkaa päälle. Testasin miten palaa ja mitään ongelmia ei ollut :)

Hanna ja Nana kirjoitti...

"Ystävä" kiittää synttärilahjasta tätäkin kautta! :) Oli mieluinen ja kaunis lahja!!

Armiida kirjoitti...

Aivan suloiset kynttilät.

Sabuska kirjoitti...

Itsekin hurahtanut PartyLiteen jopa niin, että aloin konsultiksi ;-)
Meillä suositaan voimakkaita tuoksuja ja uusin löytöni oli kolmisydän kynttilä karamellipäärynä vanilla, joka onkin tällä hetkellä lempparini..

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kertoisitko minulle liimalakan ja lakan nimet. Olen yrittänyt samaa kynttilöille tarkoitetulla liimalakalla, mutta kynttilää polttaessa steariini valuu ruman näköisesti servetin läpi. Koittaisin vielä uudelleen mahdollisesti toisella lakalla.
-kirsimarja-

Susanne kirjoitti...

Kirsimarja: käytin tuohon ihan Tiimarista saatavaa decoupelakkaa =)