22. syyskuuta 2008

Kortti ja jouluisia suunnitelmia :)


Niin se arki taas alkoi :) Olin vähän lusmuna viikonloppuna, kun tuo flunssa ei vieläkään ole kunnolla mennyt ohi ja oli niin vetämätön olo. Jotain pientä tuli kuitenkin tehtyä; Yksi ainoa kortti ja vähän värityksiä. Tässä olen taustapapereina käyttänyt Pandurosta ostettua uutta Tilda-paperia. Oli sellainen lehtiö ja paperit ovat kaksipuoleisia. Viikonloppuna tuli myös vähän jo mietittyä jouluisia juttuja; lahjoja ja käsitöitä ;D Pitää pikku hiljaa alkaa valmistautua, että kerkeää toteuttaa ainakin osan noista suunnitelmista. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
I still got flu and I have been little bit lazy past few days. Hopeafully I will get better soon :) In this card I used new Tilda papers what I bought from Panduro. I also started making some plans for christmas :) Well just some thinking about presents and handcrafts what to make....But there came so long list that I have to start soon if I want to get some of them finish before christmas ;D Have a niceweek :)

6 kommenttia:

Carola/Calle kirjoitti...

Hah miten ihana yhteensattuma. Itse etsiskelin eilen iltapäivällä yhtä kakkureseptiä ja käteeni osuivat vanhat jouluvihkoni. Niitä selatessani tajusin kuinka lähellä joulu oikeasti jo on. Siis lähellä jos meinaat itse valmistella joululahjoja. Olisi myös kohta korkea aika aloittaa joulukorttien väkertäminen.

Iippa kirjoitti...

Suloinen kortti! Joulu yllättää joka vuosi. Miltei aina meinaa tulla kiire, varsinkin kun on pienet lapset. Ehtisikin valmistaa itse lahjoja. Omatekoiset on niin kivoja antaa. :)

Minni75 kirjoitti...

Todella ihanan hempeä kortti, paperit on kauniita.

Kati kirjoitti...

Kiiiitos paljon =D Näissä sun korteissa on ihanat väritykset, millä värität?

Aija kirjoitti...

Jaahas sitä täytyy mennä siis tsekkaamaan Panduron sivut, kiitti vaan! Ihana kokonaisuus tässä kortissa.

Susanne kirjoitti...

Kiitoksia paljon kommenteista :) Nyt olen jämähtänyt värittelyissä noihin ProMarkereihin ja Copiceihin.Tykkään kovasti väritellä niillä :)