8. syyskuuta 2008

Lauantain kuulumiset

Ajattelin nyt vähän kirjoitella kuulumisia lauantailta. Heinin luonahan oli Maijun korttikurssi silloin ja vaikka kuinka aikaisin nousin ja yritin värkkäillä isännälle kaikki valmiiksi ( polvi leikattu, niin liikkuminen vähän heikoilla kantimilla ) niin hiukan myöhästyttiin... Oikein mukavaa oli pitkästä aikaa tavata Maiju, Amppa ja tietysti Heini myös. Kuulumisia tuli vaihdettua siihen malliin, että sain vain yhden kortin melkein valmiiksi ;D Kivasti oli askarteluintoisia lähtenyt mukaan kurssille ja oikein kiva tunnelma oli siellä. Tyhjin käsin ei taaskaan lähdetty ;D Mukaan tarttui papereita, mustetta, tageja, helmiä ja välihelmiä. Myös jouluisen 3D paperipakkauksen hankin ja tuossa onkin kuvaa yhdestä valmiista kortista. Siitä tuli nyt sellainen Jenkkityylinen joulukortti värisävyiltään. Nuo kuvat oli jo valmiiksi leikelty, että tarvitsi vain irroittaa ne paperista ja teippailla kasaan. Kivaa vaihtelua toi korttien tekoon :) Suuret kiitokset vielä Heinille, Maijulle ja Ampalle todella mukavasta lauantai päivästä!!

Last Saturday we went to Kälviä to Heinikka, where Maiju arranged a cardcourse. It was so nice to see friends there and we had so much to talk about. That`s why I got just one card almoust done there :D And of course little shoppings where made... papers, inks and 3D paperpack. This card is made of it and the colours are little bit American christmas style. Here we had have stronger christmas colours. But it came out pretty nice. I also want to thank you Heini, Maiju and Amppa for lovely Saturday`s craft forenoon :)

7 kommenttia:

amppa kirjoitti...

kiva oli tavata taas:) pitihän siinä vähän puhella juu.. mutta hyvä, että edes yksi kortti tuli valmiiksi:)

Heli Matero kirjoitti...

Teillä on varmasti ollut mukava viikonloppu.

Ritva P kirjoitti...

Hmm olin aamupäivä ryhmässä eli samassa taidettiin olla. Jos tekstistä oikein ymmärsin.

maiju kirjoitti...

Kiva oli nähdä myös sinuakin. Harmi kun en ehtinyt oikein jutella (jostain kumman syystä). Ensi kerralla sitten tulen niin, että en kehitä itselleni mitään ohjelmaa (kun näkis vaan).

Andrea, kirjoitti...

Beautiful card, I love the images

Armiida kirjoitti...

onpa kiva joulukortti, todella hyvä väreiltään ja kuviltaankin.

Piia kirjoitti...

Ihana kuten aina :)

Blogissani sulle jotain ;)