22. joulukuuta 2008

Pienet lahjat

Päätin antaa Bind-it-All:ille vielä toisen mahdollisuuden ja tällä kertaa yhteityömme sujui yllättävän hyvin. Niinkin hyvin, että kirjasia syntyi useampia kappale =) Tässä kirjaset ja namipussit, mitkä tein muksujen opettajille viemisiksi. Maiju onkin tehnyt näitä paranneltuja namipusseja ja sieltä sain inspiraatiota kokeilla itsekkin ja kyllähän näistä saakin tosi kivan näköisiä...liiankin, kun nämä vois pitää ihan itselläkin =DD
I decided to give another chance to my Bind-It-All, and this time our teamwork went so well, that I made few of these little notebooks. These books and chocolatesachets went to my children`s teachers for little christmas presents. I got this wonderful idea from Maiju.


7 kommenttia:

AN kirjoitti...

Minun pitäisi myöskin antaa tuolle laitteelle uusi mahdollisuus,ensimmäinen ei oikein onnistunut!!:) Näyttää tosi kivoille nuo tekemäsi karkkipussit ja kirjat! Hyvää Joulua!

amppa kirjoitti...

kauniit kirjat ja karkit:)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihania kirjasia olet tehny pitäs kanssa ottaa kyseinen masiina esiin ja tehdä kirjasia! noi nami pussit ovat ihania!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Onpas hienoja ja ihan itse tehtyjä...
Hyvää joulun odotusta .vielä pari päivää...

Maaret kirjoitti...

WAUDE, Wau! Huppuihanat kirjaset:) Kyllä heti näkee, että ne on "rakkaudella" tehtyjä, ovat niin tasapainoisia ja tyylikkäitä! Voin vaan arvella, mitä opet kirjasta ja ihanasta yksilöllisestä namuupussista ajattelee, ovat onnesta soikeina:)

maiju kirjoitti...

Kiva, että annoit laitteelle uuden mahdollisuuden. Ei sitä kannata pois myydä. Pitää vaan käyttää ja keksiä koko ajan uusia juttuja sillä tehtäväksi :)

Todella kivat lahjukset :)

Paula kirjoitti...

Aivan ihanat nuo kirjat. Varmasti todella mieluisat lahjat.