21. joulukuuta 2008

Jehkottaren haaste

Jehkottaren haasteessa ei ollut luonnosta tällä viikolla, vaan ohjeena oli ottaa kaunis, kuviollinen paperi ja siihen perustuen tehdä itselle kortti. Käytin samaa taustapaperia kuin viime viikolla mutta nämä paperit ovat aivan ihania, samoin tämä Magnolian tyttönen viehättää suuresti. Haasteen meille teki Jehkotar itse ja on todella mukavaa tehdä korttia välillä myös kirjallisten ohjeiden mukaan. Kiitoksia vielä Tarulle!
Joulu senkuin lähestyy ja niin nopeasti on vain taas aika kulunut. Jonkin verran vielä on tekemistä; saunan ja pesuhuoneen siivousta, lahjaostoksillekkin pitäisi tänään keretä. On oikein "juhlaa", kun miehen kanssa ihan kaksistaan päästään liikenteeseen =) Illalla vielä olisi suunnitelmissa leipoa pipareita muksujen kanssa. Siinähän sitä taas piisaa ohjelmaa, tekemisen puutetta mulla ei kylläkään ole ollut marraskuusta lähtien ( tai ei siis varmaan koskaan )=DD Oikein mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita!

Here is my DT-card to this week`s Jehkotar CardChallenge. We didn`t have sketch, but instruction was to take beautiful, patterned paper and make a card to yourself. Challenge was made by Jehkotar. I used same paper as last week`s challenge, but it`s just so beautiful. That Magnolia`s angel stamp is also cute and I thought that would match fine with the papers. Once in a while it`s nice to make cards with writtened instruction, so thank you so much Taru! And I wish to everyone relaxing Sunday!

7 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Tämä on hyvin harmoninen ja seesteisen kaunis kortti, rauhallinen tunnelma!

Maaret kirjoitti...

Rauhallinen kaunis korttikokonaisuus :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kaunis ja harmooninen kortti!

maiju kirjoitti...

Kaunis kortti kelpaisi minullekin :)

AN kirjoitti...

Kaunis ja rauhallinen,tyyliisi sopiva!

Sari kirjoitti...

Upeaa jälkeä jälleen. Pidän kovasti värimaailmastasi mitä käytät korteissasi.

Piia kirjoitti...

Ihanan kaunis ja herkkä kortti :) Ja ihan sinun näköisesi kieltämättä :)

Ihanaa joulunaikaa sinne koko perheelle <3