28. joulukuuta 2008

Joulun kuulumisia


Joulu sujui meillä oikein kivasti, saatiin vähän luntakin aattona. Hyvän ruoan ja seuran lisäksi sain ihania lahjoja. Slice ja uusi kamera olivat toivomuslistalla ja on meikäläisen täytynyt olla kiltti tälle vuodelle, kun ne sain =)
Muitakin ihania lahjoja sain kuten, metallipurkit ja keraamisen uunivuoan Mauri Kunnaksen jouluaiheisilla kuvilla. Pentikin tuikkukupin kynttilän kera, kameralle laukkun ja tietysti suklaata yms.
Koko perheen suosikiksi nousi Guitar Heron World Tour ja meillä onkin ollut melkoiset bänditreenit nyt joka päivä. Siihen jää koukkuun, kappaleita on vain soitettava uudelleen ja uudelleen, että menevät täydellisesti nappiin. Tässä hommassa on miehellä ollut etua musiikkitaustasta; rumpuja soittelee. Itse kokeilin myös laulamista yhtenä päivänä ja ei ihan nappiin mennyt =DD En omaa mitenkään kaunista lauluääntä ja sen todistivat koiratkin, kun halusivat hädissään ulos kesken keikan =DD Uskon että laulun suhteen harjoitus ei tee musta mestaria =D

4 kommenttia:

Aija kirjoitti...

Kylläpä olet ollut kilttinä kun pukki sinua muisti noin herkullisilla lahjoilla :)

amppa kirjoitti...

ootpas ollut kiltti:)
mä ajattelin moista vempelettä kiitokseksi itselleni lähes kuukauden takaisesta urotyöstä:)) lahjahan se sinällään on sekin, mutta..

Heli Matero kirjoitti...

Tosi kivat lahjat olet saanut. Kiitos vielä ihanasta kortista.

maiju kirjoitti...

Todella kilttinä olet ollut... kuinkas muutenkaan :)))
Jokos olet ehtinyt harjoittelemaan Slicella?