17. joulukuuta 2008

Jouluiset istutuksetVälillä on tuntunut ettei joulutunnelmasta ole tietoakaan kaiken pyörityksen keskellä ja käväistiinkin äitini kanssa vähän kukkaostoksilla alkuviikosta. Vaikka pidänkin paljon valkoisesta, on kodistani löydyttävä myöskin paljon punaista jouluna. Ruukkuja olen koristellut nauhoin ja tuossa muutama kuva istutuksista mitä tein. Ylemmän kukkakorin söpö olkinen possukoriste pääsi kylläkin jo parempiin suihin, kun meidän Manu päätti hiukan maistella sitä =)) Lapsilla on huoneissaan sypressit ja vanhimmat saavat itse koristella ne ( laitan niistä kuvaa myöhemmin ), tässä nuorimmaisen huoneeseen tuleva sypressi. Pari valkoista hyasinttia olen istuttanut peltiseen astiaan ja itse tykkään, että hyasinttien ja amaryllisten kanssa sopii parhaiten sammal mullan peitteeksi, kun taas muiden kanssa menee meriheinä. Havuja ja puksipuuta on tullut laitettua vihreiksi, mutta nyt muutaman vuoden olen laittanut ruskusta, yksi lemppareistani karhunheinän jälkeen. Laitan vielä myöhemmin muutaman kuvan amarylliksistä ja keittiön joulukukista. Pari pelleaa tuli myös hankittua.
Here is few flowerplantings what I made for Christmas =)

2 kommenttia:

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Kauniita joulukukkia..

maiju kirjoitti...

Kiitos ihan hirveen paljon kamalasti joulupaketista... En sitä vielä avaa, koska epäilen, että jouluna vasta olisi tarkoitus, että saa avata... Ensinnäkin ei olisi missään tapauksessa pitänyt ja toiseksi... sä olet ihan oikeasti todella ihana... Mä epäilen sisältöä ja jos se on jotain mitä epäilen... kun oli niin pitkä niin mä kiljun jouluaattona... Palaan asiaan.

Sä olet ihan oikeasti oikea superihminen... en tiedä, että kuka pystyy kaikkeen tohon mihin sinä pystyt... Onko sulla vuorokaudessa enemmän aikaa kuin muilla? Jos on niin mistä sitä aikaa saisi ostaa?