15. marraskuuta 2008

Miten niin jouluaddikti ;D

Lisää jouluista lukemista on tullut hankittua ja vielä olisi muutama kiva lehti investoimatta. Mikä sen ihanampaa kun käpertyä sohvalle glögikupposen ja ihanan lehden kanssa, lisätunnelmaa kynttilöistä. Aika usein kyllä tuon lehden tilalla on kannettava, kun lukukierrosta suoritan täällä =DKaikkien aikojen joulu ja Underbara julhem
Kotivinkin joululehdet ja sorruin sitten tilaamaan Allersin. Jo melkein ihanien reseptien yms. takia oli oikein osuva tilaus.


Synttärilahjani... Ihana kirja mihin voi myös kirjoitella omia jouluisia perinteitä =)


Tätä kirjaa haettiinkin kissojen ja koirien kanssa, mutta oli sen väärtti. Mysi Lahtisen Joulukirja.
Tästä löytyy ihan kivoja ohjeita, vaikkakin aika samanlaisia mitä Tone Finnangerin kirjoista löytyy, mutta ihan kiva lisä kirjahyllyyn.
Tämä kirja onkin jo ainakin parisen vuotta ollut minulla. Kivoja reseptejä, askarteluita yms.
Käväisin vähän päivittelemässä leimasimia... välillä unohtuu kuvata niitä kun innoissaan vain leimailee ja värittelee =D Ja siivouksen myötä on tulossa myyntiin lähiaikoina leimasimia ja joitakin paperisettejä.
Here few christmasbooks and magazines that I have bought...
3 kommenttia:

Emmo kirjoitti...

Ihanaa että joku muukin on jouluhullu! Minä tykkään joulusta kovasti, tykkään sen hajuista ja mausta. Siihen liittyvästä puuhastelusta, lahjojen antamisesta ja sen sellaisesta. Enkä edes stressaa yhtään! Ainakaan melkein.

Aija kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia sinun kirjahyllystä löytyykään. Varsinkin tuo synttärilahjasi kansi on todella ihastuttava!

Varpu kirjoitti...

Hei Susanne!
Terveisiä Annikinkadulta! Ihania joululehtiä, olen itsekin hankkinut niitä. Saa mukavasti joulutunnelmaa jo marraskuun räntäsateisiin ja puhtia joululahjojen valmisteluun.