14. marraskuuta 2008

Jehkotar CardChallenge #32

Tämän viikon Jehkottaren haasteen luonnoksen on tehnyt Täti Punainen; kiitokset kivasta pohjasta =) Kun näin luonnoksen, niin heti tuli kiva idea kortista mieleen. Mutta, kun lähdin toteuttamaan sitä niin lopputulos ei ollutkaan ihan sitä mitä olin ajatellut. No, eikun kuvia ja papereita vaihtamaan... tässä sitten "plan B" =D. Kuvat on tehty Magnolian klubipaketin leimasimella ja taustapaperi on Basic Greyn Vassailia ( heh, kerrankin muistan mutta johtuiskohan siitä, että edellispäivänä saapuivat =D )
Nyt odottaisi siivoukset ja hyvä ilma viedä petivaatteet ja matot ulos tuuleentumaan, kun on pikkupakkasta. Luntakin saatiin hiukan eilen, lisää saisi kyllä tulla ja oikein kunnolla pyryttämällä =) Mukavaa viikonloppua kaikille!!

This weeks Jehkotar CardChallenge`s sketch was made by Täti Punainen; thank you!! First when I saw the sketch I got wonderful idea...BUT when I started to make that card nothing went right. Well, just start to find new images and papers and here is "plan B" =D. Images are made with Magolia`s stamp ( from winter clubpacket) and papers are Basic Grey`s Vassail ( just once I remember that, reason who.... they came two days ago =D )

And now some housecleaning is waiting me...blaah =( Well, today it`s good day to take bedclothes and carpets to outside, because there is little bit frosty weather. Yesterday we got some snow, but I`m hoping that it would snow some more =) Have a great weekend =)

10 kommenttia:

Pianca kirjoitti...

Ihana rauhallinen kortti:) Blogissani on sinulle jotain....

Kati kirjoitti...

Aivan mahtava kortti :D

Piritta kirjoitti...

Todella kaunis ja rauhallinen kortti. Värit ovat ihanat!

Maissi kirjoitti...

Ihana kortti, tykkään sen rauhallisesta ja hienosta tunnelmasta erityisesti :)

Kati kirjoitti...

Mun blogissa on sulle jotain kivaa =D

Kirsikka kirjoitti...

Voihan vinde kun on komia kortti!!! IIIIHANA!!!
Blogissani ois sulle jotain...

Hilkka kirjoitti...

Aivan ihanan kortin olet tehnyt:) Vai teilläpäin lunta näkis vaan täälläkin tai edes pakkasta:) Nyt petiin ja aamulla Tampereen suuntaan lähtee bussi:)) Hyvää viikonloppua:))

Eleonora kirjoitti...

Ihana "piparinen" kortti!

sassu kirjoitti...

Taattua laatua jälleen!

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Ihanan rauhallinen ja kaunis kokonaisuus ja vielä niin ihanan värinenkin :)