22. marraskuuta 2008

Jehkotar CardChallenge #33

Kaikenlaista puuhaa on riittänyt, etten koneellekkaan ole kerennyt kunnolla pariin päivään. Tässä kuitenkin DT-korttini Jehkottaren haasteeseen. Oliverialle kiitokset tämän viikon luonnoksesta! Ihana oli ja tulen jatkossakin tätä käyttämään. Värit ovat taas niin hailakat kuvassa ja kukan värikään ei poikkea luonnossa niin paljon kuin se nyt näyttää. Ajattelin tehdä kortin jollakin leimasimella mitä en vielä ole käyttänyt ja tästä ei ole korttia aikaisemmin valmistunut.... luulen ainakin niin =D Olen käynyt lisää läpi leimoja yms... myyntiin tulevia tarvikkeita ja aika rankalla kädellä olen yrittänyt niitä karsia. Menee varmasti ensi viikon alkuun, että saan kuvattua ne laitettua tänne esille =) Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

All kinds of things have been lately and I haven`t got a chance to come to computer. But here is now my DT-card to Jehkotar CardChallenge and thank you goes to Oliveria! I like this sketch a lot, so I will use it later too. My card`s colours are again so different what they really are. I have to try to start take pictures at daytime, so hopeafully they will became better. Have a nice weekend!!

7 kommenttia:

Tiinanen kirjoitti...

Hauska tyttönen ja kauniit värit kortissasi.

Maaret kirjoitti...

Todella hyvät värit ja ihana toi leimasin :)

amppa kirjoitti...

lyhykäisesti jälleen, ihana:)

Hilkka kirjoitti...

Upean värinen kortti ja niin söötti tuo leimakuva! Itsekin pidän tästä kuvasta kovasti, olen vaan niin huono värittämään(vielä) näitä mutta tämä on mahtava:))

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kaunis kortti! ihana väritys tässä kortissa!

Västäräkki kirjoitti...

Voi miten kaunis kortti!

Merja kirjoitti...

Kaunis kortti! Itsellänikin on tuo sama leimasin ja on niin kiva katsoa, kun joku toinen on tehnyt sillä näin kauniin kortin!