6. huhtikuuta 2008

Lisää äitienpäivän kortteja


Pääsin oikein vauhtiin korttien kanssa. Nuorimmainen kun oli päikkäreillä ja muut askareet oli tehty, sain keskittyä omiin juttuihin hetken. Tykkään kovasti väritellä Magnolian kuvia ProMarkereilla, kun taas Penny Blackit näyttävät paremmalle akvarellipuukynillä väritettynä. Tuntuu, että tuo poika kortti kaipaisi vielä jotain, mutta päätin sitten jättää sen ihan tuollaiseksi.


I made a couple Mother`s day card more. I like to color Magnolia`s pictures with ProMarkers. I decided to leave that boy card like this, although I feel that it still needs something.

5 kommenttia:

Minnis kirjoitti...

Tosi kauniit sävyt näissä korteissa :o). Ihania.

Merja K kirjoitti...

Ihastuttavia tosiaankin ovat. Nuo marketit yms. ovat vaan hepreaa minulle, täytyisi tosiaankin nyt paneutua tähän korttiasiaan. Minnis pitää korttiaskarteluillan kotonaan, harmi, että en pääse aikataulujen vuoksi sinne (siis Unelman remontin takia). Olisi helpompi päästä alkuun, kun joko pro ensin opastaisi :)

Marraskuu kirjoitti...

Kiitos, kiitos!
Merja k: Itteänikin harmitti, että asun sen verran kaukana, etten pysty osallistumaan askarteluiltaan. Pitäis suunnitella tänne meille päin jotain tuon sorttista myös... alustavia suunnitelmia on kyllä mietitty :)

Minna kirjoitti...

Ihania kortteja! Olet saanut niihin kauniit sävyt.

L.Mak kirjoitti...

Oi onpa todella ihastuttavia!!!