11. huhtikuuta 2008

Grattis på Födelsedagen


Siivousta olisi tiedossa, mutta kun sain pikkuneidin päikkäreille, hyökkäsinkin askartelunurkkaukseeni. Siivoukset voivat odottaa hetken; ei ole pelkoa, että täällä itsestään tulisi siistiä :) Isäni kun on ruotsinkielinen, niin ruotsia puhuvia sukulaisia löytyy. Vähän heitä ajatellen tilasinkin FinnStamperista mm. tämän Grattis leimasimen ( laitan kuvaa muista teksteistä myöhemmin ) Taustapaperi on Heinikasta ja pidän siitä valtavasti. Samoten myös tuosta Magnolian penkistä, sellainen kun kelpaisi mulle myös 1:1 mittakaavassa.


I have cleaning day today, but first I had to make a card. My father motherlanguage is swedesh so I have also relatives how are speaking swedish. That`s why I ordered this Grattis ( Congratulations) stamp from FinnStamper. The backroundpaper is from Heinikka and I just love that paper. It so beautiful :)3 kommenttia:

Kerttuli kirjoitti...

Ihana kortti, tuo taustapaperi on kaunis ja sopii hyvin tähän korttiin.
Minulla olisi muuten muutama ruotsin kielinen tekstileimasin (unmounted)eikä juurikaan ruotsinkielisiä tuttavia joille niillä voisi leimailla. Olen saanut ne Magonolian ja Hänglareiden leimapaketeissa. Jos sinulla saattaisi olla käyttöä niille niin heitä viestillä.

minni75 kirjoitti...

Tämä on kaunis, ja sulla on muutenkin todella kauniita kortteja :))

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kaunis kortti!