3. huhtikuuta 2008

Ja lisää niitä "työkaluja"...

Niii`in, kävin vähän vierailulla Magnolian sivuilla ja tyhjin käsin sieltä ei sitten taaskaan lähdetty.... Parisen viikkoa sitten monessa blogissa näin kortteja, missä oli käytetty tuota heppaa ja pitihän sellainen käydä poimimassa myös itselle; vanhin tyttö kyllä jo melkein omi sen itselleen, heppahullu kun on :) Tarttui sitten vähän muutakin, eikai sitä nyt yhtä lähetä tilaamaan... =D Tuo talo oli myös aivan ihana, vaikka vähän suurenpuoleinen onkin, mutta käyttöä kyllä löytyy. Nyt on vain tullut leimasimia siihen tahtiin, että EZ mount loppui kesken, eikä riittänyt tuohon taloon, siksi leimausjälki vähän kehnonlainen. Pari pikkutilausta olisi vielä tuloillansa, mutta sitten tämä frouva yrittää hillitä vähän itseään tämän shoppailun kanssa ja keskittyä niitten korttien tekoon ;DToday came few stams from Magnolia. Couple orders are still coming, but then I`m trying to keep myself away from those nice shops...;D

5 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihania ostoja noi on ihanat leimat meillä on ne ja on niin ihania!
muute niitä hängeleitä ei myydä kaupoissa muuta kuin netissä siel hängelin sivuilla ja sit ink wei tai joku sellanen oli.

amppa kirjoitti...

huomenna tullaan, tai "kohtahan" se on jo.. ihan vain käväsemään..

maiju kirjoitti...

Ja siellä taas ollaan törsätty oikein urakalla tai sanotaanko, että ollaan sijoitettu :)

Merja K kirjoitti...

Olen itse myös katsellut noita Magnoliota, ovat niin tosi söpösiä. Olen vaan niin surkea kortintekijä, mielikuvitus ei oikein riitä. Pitäisi kai pikkuhiljaa laajentaa osaamista sillekin alalle?? Iloista viikonloppua :)

Marraskuu kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista.. Juu totta, nämä vasta niitä kunnon sijoituksia on ( mies kyllä enemmän törsäilyn kannalla ) ;D