23. huhtikuuta 2008

Erinlainen balleriina kortti


Taas vähän hempeämpää korttia. Leimasinkuva on High Hopesia, perhoset Penny Black kokoelmasta. Kukat ja paperit ovat Heinikasta. Samoten tuo siirtokuva kiekura, joihin olen ihastunut todella paljon. Kuva on väritetty ProMarkereilla. Miijja oli eilen laittanut postauksen ProMarkereilla ja akvarelliliiduilla värittämisestä. Muita hyviä ohjeita löytyy myös Maijulta, Callelta, Tarulta ja Kerttulilta. Heli on myöskin tehnyt kokeiluja eri paperilaaduilla. Innostuin sitten itsekkin hankkimaan vähän lisää värejä, että voin myös kokeilla vähän erilaisia väritystekniikoita. Ostoksista tuonnempana kuvia :)

Yesterday I made this qute ballerina card ( High Hopes ). Butterflyes are from Penny Black`s collection. Papers, flowers and Rub-on picture are from Heinikka. Miijja had made very good tips to colouring with Promarkers and water-soluble wax pastels, another good tips you can find from Maiju, Calle, Taru, Kerttuli and Heli. I had to buy also few new colours and try different colouringtechnics :)

5 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

va virtahepo kortti! ihanan värinen!

Jehkotar kirjoitti...

Ihana lutunen kortti :) Värittäminen on haastavaa mutta vie mennessään nim. yksi joka huomaa välill viikon värittäneensä, mutta ei valmista korttia synny :)

Heli Matero kirjoitti...

Kiva kortti,, ja kyllä tuo väritys vie mennessään..aina haluaa kokeilla uutta,,, vaikka itse en ole paljon kerinnyt vielä kokeilemaankaan,

Kerttuli kirjoitti...

Waude mikä Hippo, sai ainakin minut hymyilemään. Ihana kortti!

ink'n'rubba kirjoitti...

so cute! love the image and the pretty pink papers.