28. tammikuuta 2008

Tyttären nukkekoti


Vuorossa nukkekotikuvia. Tässä ensimmäinen tekeleeni joka on ollut kovassa käytössä vaikkakin vielä vähän keskeneräinen. Tämä nukkekoti on kaikilta osin tehty kantapään kautta, mutta harjoitushan tekee mestarin. Ja nyt kun on harjoiteltu ja lapsilla oma, voi äiti tehdä itselleen oman sisustusprojektin :) Sellainen on ollut suunnitteilla ja yksityiskohtiakin tulee enemmän. Tietysti lapset saavat jatkossakin lisää tavaroita nukkekotiin, samalla kun omaanikin teen. Laitan tulevaisuudessa yksityiskohtaisempia kuvia mineilyistä ja keiden ohjeilla tehtyjä. Mutta näin etukäteen suuret kiitokset nikseistä ja vinkeistä kaikille, jotka tunnistavat kuvissa ohjeidensa mukaan tehtyjä esineitä yms. =)

Kylpyhuone

Olohuone, joka kaipaa vielä enemmän viherkasveja ja jonkinlaisen lampun kattoon.Eteinen. Nyt tildailun myötä, kun kangasvarasto kasvanut, tänne voisi tehdä uuden tuolin. Pikkutavaroita tämä kaipaa myös.
Takkahuone, kirjoja tänne täytyisi lisää värkätä.

Vanhempien makuuhuone. Täältä puuttuukin jo vaikka mitä. Verhot, matto, sängyn patja ja petivaatteet yms..


Ruokailuhuone

Keittiö. Kaapit vielä kaipaisivat enemmän tavaraa.

Tytön makuuhuone.


Pikkuneidin makuuhuone. Kaipailisi seinille hyllyä, tauluja yms..

Ja pojan makuuhuone, johon väkersin parvisängyn. Lipasto kaipailisi tuunausta ja muutenkin pojan huone vielä huutaa tyhjyyttä.

Elikkä projektia tässäkin vielä riittää, kun tuota aikaa vain saisi jostain lisää :)
6 kommenttia:

anja kirjoitti...

Hei! Tulin katselemaan (taas) kaikkia kauniita juttujasi. Niin, eikö olekin ihanaa, etteivät työt ikinä lopu nukkekodin suhteen... :)

Lissu kirjoitti...

Onpas todella mukavasti sisustettu nukkekoti!

Raparperit kirjoitti...

Kivan persoonallinen nukkis !

Marraskuu kirjoitti...

Kiitokset kommenteista:)Se on totta Anja, tuon nukkekotipojektin kanssa. Nyt vaan tekis niin mieli aloittaa tekemään omaa sisustusprojektia. Vaihtoehtoina oma kartano tai sitten kolmikerroksinen rakennus missä olisi pikku putiikkeja; esim, herkkupuoti, kukkakauppa, lahjatavaraliike :)

Lotte kirjoitti...

Ihania juttuja täältäkin nukkekodista löytyy!

Anonyymi kirjoitti...

Wow, tosi kiva nukkekoti sulla. Sain kuvista kivoja ideoita omaani.