29. tammikuuta 2008

Tiistain kuulumisia

Tänään oli taas lämpöasteita. Vettä satoi välillä, ja tuntui niin kurjalta; tässäkö tämä talvi nyt on? No, sisällä olikin ihan hyvä tehdä ompeluksia uusista kankaista. Tein neljä sydäntä ja kaksi enkeliä joulukirjasta täyttövalmiiksi. Tuo vanun tunkeminen on aina niin tympiää touhua :/
Mutta huomenna saakin sitten aloittaa sen mukavimman osuuden, viimeistelyn. Otin kuvan samalla kanaverkko/kuivakukkataulusta jonka olen tehnyt jokunen vuosi sitten. Nyt lähiaikoina on tullut mietittyä raamien värinvaihtoa. Jatkona askarteluliikkeestä ostettu muovinen lautanen, mikä on krakleerattu.
3 kommenttia:

anja kirjoitti...

Ihania sisustuselementtejä! Varsinki tuo taulu on ihan myös mun tyyliä.. Vieläköhän sellaisen löytäs?

Käranån kirjoitti...

Hei!
Osat hyvin kirjoita ruotsiksi! Ei ole niin tärkeä se on oikein. Minä haluan yritä kirjoita suomeksi vaikka se tulee niiiiin värin...
Taulu on hieno ja sydäimet(?) on tosi kauniita. Nukkekoti on aivan uskomaton!( asun Vaasassa)

Marraskuu kirjoitti...

Tuon taulun olen tehnyt itse. Ja sellainen on kyllä helppo tehdä, vähän kanaverkkoa vaikka valmisraameihin ja sitten kuivakukista kimppu tai asetelma kiinni verkkoon :)
Käränån: Du kan ju skriva bra på finsk. Och det gör ingenting om det är inte rätt skrivit, bara att man försök är viktigt :)