24. tammikuuta 2008

PÄIVÄN KUVAPLÄJÄYSTässä hieman aikaansaannoksia parilta päivältä. Kuvien laatu on taas ihan mitä sattuu, mutta kyllä niistä jonkun verran selvää saa. Vaalea hiuksisen tytön hameeseen ajattelin ensin kirjailla, mutta sitten laiskuus iski ja värittelin ruusut tekstiilitusseilla. Edelleenkään en ole saanut tehtyä seisomistukia, joten pientä virittelyä sai tehdä jotta tytöistä saatiin kokonaisuuskuvia ( olipa outo sana :) ) Vielä mietinnän alla , laittaisinko heille siivet ??? Ja nyt saisikin miettiä seuraavaa projektia; noita tyttösiä on tullut tehtyä nyt aika monta, joten seuraavaksi voisi harkita lampaan, hevosen tai pupun tekoa.5 kommenttia:

Jessica kirjoitti...

Fina, men ännu finare i verkligheten!
Kivaa etä olet perustanut blogin, mä olen juuri huomannut kuinka paljon ihania askartelu ja sisustusblogeja onkaan olemassa! Olen huomannut sivuissa Maileg possuja (näyttää aivan kuin se joka "Lotalla" on Astrid Lindgrenin "Lotta på bråkmakaregatan" kirjoissa), ja nyt haluaisin semmoisen, turussa on YKSI ja se on vähän yli opiskelian budjettia (23e) joten mä säästän rahat vielä vähän.. :)
Toivottavasti tulette käymään tänne pian, täällä on monta kirppistä, sisustus- ja antiikkikauppaa joissa voisimme käydä!
huh, suomeksi kirjoittaminen on vaikeampaa kuin puhuminen! :)
Gonatt
Kramar Jessica Josefine

Soile kirjoitti...

Hienoja typyköitä, varsnkin tuo käsilaukullinen. Oikea daami!

Marraskuu kirjoitti...

No, men hej Jessica! Tack,och vad skönt att du har varit här i mina sidor och lite titta på :) Det är ju sant, att det är ju lättare att prata ännu skiva.. Till mej på svensk..Men det gick ju jätte bra från dej att skriva på finsk :) Har du gort tilda saker från de där mönster vad du fick sista gången? Om du har, så nästa gången du måste tar med dom, vist? Ger hälsningar också till din man! Kramar från alla här också :)

Marraskuu kirjoitti...

Kiitos Soile, olen käynyt myös kurkkimassa blogiasi ja mahtavia neulomis juttuja yms.:) Ittelläni kun riittää inspiraatiota tehdä villasukat yms. pienempiä juttuja. Joskus oon kokeillu tehdä villapaitaa ja se jäi niin keskeneräiseksi :D

Jessica kirjoitti...

Sulle on helppoa kirjoittaa "sekakieltä" koska ymmärrät silti hyvin mitä yritän kertoa! :)
En ole vielä ehtinyt ommella mitään, koulussa suunnitellaan nyt housuja, ajattelen punaisia (värjätään kangas itse, joten kanttaa valita väri joka on vaikea löytää kaupasta) jos uskallan :) vaikeinta on että lopuksi meidän täytyy "brodera" (kirjonta?) housuihin myös. Voi helposti tulla "mummofiilis" jos laittaa kukkia :) Heti kun tulee mieli ompelen muffinsit ja pääsiäismunat. Näytän myöhemmin mitä kaikkea olen tehnyt!
kramar koko porukalle!

Jessica