26. tammikuuta 2008

Ostosreissu

Käväistiin tänään aamusta ostoksilla äitini kanssa. Ajatuksena oli ihan nopsasti käväistä paikallisessa askarteluliikkeessä ja parissa kangaskaupassa. Mutta toisin kävi; lauantai päivä ja hyvä ilma oli saanut ihmiset liikkeelle. Tässä kuvia mitä tuli ostettua:

Tilda nauhapakkaus ja koristenauhaa.


Tildan kuva arkkeja. Tuo rantadaami ihatutti niin, että ajattelin jatkaa teemaa kylppärissä ja tehdä pari taulua lisäksi. Haaveena olisi oma kylppäri jenkkityyliin vaatehuoneella. Sellaista ladies roomia kun saisi itselleen sisustaa ( " haaveilua"). Etikettejä ja boordinauhoja tuli myös ostettua.

Paikallisesta eurokankaasta ei tullut otettua muuta kuin kovikekangasta, siellä ei ollut oikein sellaisia kankaita mitä olin haeskelemassa. Mutta naapurista löytyikin sitten aivan valtavasti; ruudulliset kankaat viininpunaista ja beigeä. Kukkakangas on on ruskeilla kukkasilla ja tilda kangas löytyi askarteluliikkeestä.

Vaaleanpunaista huopaa enkeleiden paitoihin, toimii hyvin. Ja meidän neideille on pakko neuloa villasukat tästä langasta. Aivan ihana väri. Olisi kiinnostanut se raitalanka myös, mutta meidän 3kk. neidin sukan koossa se ei olisi toiminut.

Ja lopuksi pussillinen puukirjaimia, nappeja ja saviruukkuja. Näillä tarvikkeilla pitäisi pärjätä hetken aikaa, toivon mukaan =D

4 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Oih miten ihania ostoksia!!
Siinä on just sellasii juttui mitä ite kans ostaisin. Nuo kirjaimet on tosi kivoja, olivatko kalliita?

Marraskuu kirjoitti...

Kiitoksia, rahaa niihin kyllä menikin, mutta pärjää aika pitkälle taas. Se kirjaipussi oli 14,50€ ja olikohan niitä yhteensä nelisensataa kirjanta ja numeroa.

Virkku kirjoitti...

Voi että, miten ihania ostoksia!
Ja kiva blogi sinulla täällä - ahkerasti olet Tildoja ommellut :).

willis kirjoitti...

VAu, mitkä ostokset...ihania ihania....
minä odottelen kimppatilaus kankaita sieltä bandurolta!!!