11. toukokuuta 2009

Uusin hurahdus =))
Eilen olikin hemmottelupäivä =) Lapset olivat tehneet aivan ihania kortteja ja pikkulahjoja; todella kauniita kukkasia myös sain. Kyläiltyä tuli eilen myös paljon, mutta iltasella jäi vielä aikaa puutarhatöille =)
Löysin jo viime vuoden puolella MariaH:n vanhasta blogista, Marian tekemiä todella upeita ruusuja. Katsottuani videopätkän ruusujen teosta olin myyty jälleen kerran =)) Projekti jäi silloin vähän kesken mutta nyt tekaisin mummalleni muutaman ruusun äitienpäivän viemisiksi. Ruusujen väri vaaleni yllättävän paljon kuivuessa, mikä onkin hyvä muistaa seuraavalla kerralla kun ruusuja maalailee. Aivan ihania näistä tuli, että pakko se on käydä ostamassa lisää suodatinpusseja ja värkkäillä näitä lisää =) Kiitoksia paljon Marialle kivasta näpertelyvinkistä =) ( Marian postauksesta löytyy linkit videopätkään ja kaavoihin )
Aurinkoista viikkoa teille kaikille!
Yesterday was Mother`s Day and I got so wonderful selfmade cards and gifts from my children. And of course I got lovely flowers too =) Last year I found from MariaH`s older blog lovely roses that she had made. There was also link to pages where was a video and patterns how to make roses. I made these roses to my grandmother as a mother`s day gift.
Have a nice and sunny week!
EDIT. Kuvat ovat vähän huonot kun kiireessä ne nappasin..

11 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Nämähän näyttävät ihan aidoilta. Ei näitä arvais teko kukkasiksi.

Piitu kirjoitti...

Voi mahoton, kuinka kauniita!!
Ihan oikeista kukista menis ainakin näin kuvan perusteella =)

Piia kirjoitti...

Wautsi miten upeita :D

Minäkin nappasin linkin aikanaan talteen tuolta Maria H:n blogista, ostin suodatinpusseja ja kaavatkin jo laittelin ja jokusen jo leikkelinkin, mutta niin vain jäivät kesken... täytyy ehdottomasti näiden toukokuun kiireiden jälkeen ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä itsekkin näitä valmiiksi! Näähän tosi ihania viemisiä myös allergisille joille ei voi oikeita ruusuja laittaa <3

Riituli kirjoitti...

Kauniita! Näyttävät todellakin aidoilta. Pitääpä jossain vaiheessa itsekin tutustua näihin...

amppa kirjoitti...

näyttää kyllä tosi upeilta, ja niin.. ehdottomasti aidoilta! :))

maiju kirjoitti...

Todella upeita ruusuja. Tykkän, tykkään. Näitä ei erota aidoista varmaan muu kuin tuoksi :)

kati kirjoitti...

WAUTSI!! aivan mielettömän upeita. luulin aluksi oikeiksi ruusuiksi mutta sitten luin tekstin, ei olisi uskonut :D taidokkaasti tehty :D jos kukkakaupat on kiinni niin sitten näitä vaan tekemään lahjaksi!

Satu K kirjoitti...

Wau! Aivan mielettömän upeita ruusuja! Luulin näitä ihana aidoiksi, upeiksi ruusuiksi: kunnes luin että olit tehnyt itse :o) Eivät ainakaan kuihdu kovin nopeasti.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella mahtavia ja kauniita ruusuja olet tehny! itsekin joskus olen aloittanu tekemään noita mut kesken on jäänyt!

Julianna kirjoitti...

Upeat kukat! Luulin myöskin niitä aidoiksi ensin. :) Kävin kurkkaamassa linkin ja ohjeen. Täytynee testata joskus.

Maria H. kirjoitti...

Voi, kiva, että kokeilit. Itse olen tehnyt niitä hirmusti ja se on kivaa puuhaa. Ihan hetkessä ne ei synny, mutta kiva niitä on näpertää! Millä värittelit terälehtiä?!