19. toukokuuta 2009

Kummitytölle kortti

Mahottoman paljon kiirettä riittää tässä kuussa. Kuten äitinikin jo kirjoitteli, meillä on oikea synttäreiden suma toukokuussa. Huomenna olisi mieheni synttärit, joita vietetään torstaina. Mitään isoja pippaloita ei kuitenkaan ole tiedossa, vaan ihan vain lähimmät sukulaiset ja ystävät ovat tulossa kyläilemään. Pihalla on tullut vietettyä niin paljon aikaa, että sisätilojen siivous on jäänyt vähän retuperälle ja leipoakkin saisi huomenissa.
Viime viikonloppuna käväistiin Vaasassa anoppilassa ja serkkuni syntymäpäivää juhlistamassa. Anopille tekaisin muutaman ruusun, mutta sain ne valmiiksi niin viime tipassa, että kuva jäi ottamatta. Sunnuntaina oli siskontytön 1v. synttärit ja tälläisen kortin tein kummitytölleni. Mielessä oli ensin käyttää toista kuvaa, mutta päädyin kuitenkin tähän Magnolian tyttöseen. Tämä kuvaa paljon enemmän kummityttöäni; ujonpuoleinen ja hihittelevä =))

This card went to my goddaughter. She is also little shy and giggler so I tought that this picture is perfect for her card=)
9 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Tosi suloinen ja kaunis kortti :)

Maisku kirjoitti...

Ihana, hempeä, juuri sopiva pikkutytölle!

Piia kirjoitti...

Ihanan suloinen kortti <3

Sama vika täällä eli kiirusta pitää täälläkin tässä kuussa.. tosin vähän ikävämpää hommaa kun pitää tukka putkella painaa noita kouluhommia ja töitä yhtä aikaa alta pois että kesälomillekin ehtii joskus... :( No mutta tuleepahan ainakin hyvin ansaittu loma sitten mitä enemmän nyt joutuu pukertamaan :D Toivottavasti sielläkin selvitään juhlimisista kunnialla :D :D :D

Ja kiva kuulla myös että tänne olette ehtineet jo tuloa suunnitella ja ois tosi mahtava juttu päästä taas näkemään pitkästä aikaa :D Täällä siis odotellaan jo... mutta ei niitä itikoita tosin! ;D <3

Maaret kirjoitti...

Mitäköhän muuta tähän korttiin voisi kommentioda kun; Kertakaikkisen upea leimakuvan väritys -ja sen asettelu kokonaisuuteen, hillityt kauniit värisävyt kautta linjan, ihana taustapaperi, suloiset kukkaset timantteineen? No, ehkäpä ei muuta tarvisekkaan, koska tulipahan jo lueteltua täydellisen kortin elementtejä, joten tästä kokonaisuudesta tykkään ja paljon tykkäänkin!

Merja kirjoitti...

Mahtavan upea kortti! Maaret onkin tuossa edellä jo kertonutkin kaiken oleellisen tästä ihanuudesta!!

Tosi kauniit värivalinnat olet myös tehnyt!

Mulla on sama juttu, että niin kiirettä on ollut, että ei meinaa ehtiä askartelemaan ollenskaan... Lomaa odotellessa!

Minni75 kirjoitti...

Ihanan värinen kortti ja kauniisti väritetty kuva :)

Ritva kirjoitti...

Ihanan suloinen - tyttö ja värimaailma! Upeasti väritetty myös!

Tiina kirjoitti...

Aivan ihana kortti!!!!

Ritva P kirjoitti...

Aivan ihana kortti. Tuo leimakuva on kyllä yksi lemppareistani. Muitakin ihania kortteja olit tehnyt. Iloista kesän odotusta.