22. toukokuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #58

Perjantai ja Jehkottaren haasteen aika =) Tällä viikolla luonnoksen teki meille Paula; oikein paljon kiitoksia! Oli todella mukava tehdä taas pitkästä aikaa toisen mallista korttia, muutoin kun tulee käytettyä neliökorttipohjia.
Tällä kertaa korttiin pääsi WOJ ritari ja ajattelin nyt tehtailla vähän enemmän pojille kortteja. Meidän Valtterilla oli viime viikonloppuna kaverinsa synttärit ja aika noloa oli ettei korttiharrastajan kätköistä löytynyt ainuttakaan pojalle sopivaa korttia =DD Elikkäs nyt saa unohtaa hetkeksi aikaa hempeilyt korteissa ja yrittää taikoa niihin jotain miehistä.... pitäisköhän käydä kollaamassa miehen työkalutarvikevarastot jos sieltä vaikka löytyisi jotain sopivaa =))) Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!
This week`s sketch for Jehkotar CardChallenge made Paula; thank you! It was really nice to make different size card, because I use always square cards. Stamp picture is WOJ. Have a nice and sunny weekend!

13 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Oikein kiva kortti! Miehille on kyllä vaikeaa tehdä kortteja.. varmaan pitäs jotain ruuveja laittaa kukkien sijasta:D

Kati kirjoitti...

ihanasti olet osannut tehdä pojalle kortin, se on vaikeaa! :D tässä kortissa värit on tosi kivat ja leimakuva on väritetty upeasti, tykkään! hauskaa viikonloppua!

Maaret kirjoitti...

LOISTAVA kortti, jokaikinen yksityiskohtakin on mun mieleen, siis IHQ! Voi kun tämä kortti olis ollut valmiina Valtterin kaverisynttäreille :(

Satu Åivosta kirjoitti...

Voi miten ihana kortti! Sulla sitte riittää energiaa:).
Voisitko lähettää vähä mullekki tänne, syön jo uutta lääkekuuria eikä tauti ota hellittääkseen. Ens viikolla punkteeraavat poskiontelot, jos vielä jatkuu.. tympäsee.

Jaana kirjoitti...

Todella kiva kortti! Tämä käy kyllä hvyin pojalle, sanoo neljän pojan äiti ;). Mulla kans sama ongelma, joten nyt olisi pakko tehdä pojille sopivia kortteja, kun synttäreitä tuntuu näin keväisin olevan todella monilla poikien kavereilla.

Eleonora kirjoitti...

Ihanan rauhallisilla väreillä tehty kortti! Ihanat nuo tähdetkin:)

amma kirjoitti...

Wiude tää o tosi ihana!

Kahvinpapu kirjoitti...

Todella upea kortti pojalle!:)

TARJA L kirjoitti...

Tosi upeen kortin olet tehnyt pojalle ja niin kuin eilen sanoin; luonnossa vielä hienompi.

Piia kirjoitti...

Tosi kaunis ja hauska kortti! :) Upea värimaailma taas kerran!!!

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Blogissani on jotain sulle...

TARJA L kirjoitti...

Blogissani on sulle ylläri :)

Carola kirjoitti...

Upea kortti, tykkään :)