11. tammikuuta 2009

Tilda luistimetVälillä taas ompelua =) Tein Tilda-luistimet ja kun noita Ikean kehyksiä olen hamstrannut vähän enemmänkin, niin taulu siitä sitten kehkeytyi. Luistimet ovat pellavasta tehty, terät hopeanvärisestä rautalangasta, paperi taustalla on muistaakseni Basic Greytä (korjatkaa jos olen väärässä =) ), lumihiutaleet olen leimannut Magnolian leimasimilla. Tämä voisi olla kyläillessä ihan kiva vieminen näin talviaikaan =)
Parisen viikkoa sitten sain yllättyä suuresti. Olin saanut sähköpostia paikallisen lehden toimittajalta haastattelun tiimoilta. Heillä on lehdessä ollut Hyvät harrastukset teema ja nyt sitten siihen liittyen käsitöistä yms. Vähän aikaa emmin, mutta ajattelin että kivahan se olisi jos jutun tiimoilta innostuttaisiin enemmän käsitöistä ja askarteluista. Oikein hyvä juttu siitä tulikin, mutta olen edelleenkin sitä mieltä, että kamerat eivät pidä musta tippaakaan... tai sitten se vika on vain itsessäni. Miten mä onnistun aina saamaan niin ihmeellisiä ilmeitä aikaiseksi kuvatessa =DD (Hääkuvat taitaa olla poikkeus, mutta niitä räpsittiinkin niin tolkuton määrä, että pakkohan siellä joukossa oli olla muutama onnistunutkin kuva =DDD )
Mutta oikein paljon kiitoksia toimittajalle tästä mahdollisuudesta ja mukavasta juttutuokiosta! Ja sitä kerrottavaa olisi kyllä riittänyt iltaan asti kun vauhtiin pääsin =D
I have bought so many fabrics lately that I have to sew a lot now =)) Here is Tilda-skates what I have made. And because I also have lots of Ikea`s frames so I used frames also in my work.

EDIT. Pahoittelen kun teksti on yhtenä rimpsuna, en vain keksi mikä on kun bloggeri ei ota noita välitiloja teksteihin aina... Vinkeistä olisin kiitollinen =)

14 kommenttia:

TARJA kirjoitti...

Ihana kehys! Voisin ottaa sulta kaavat ja kokeilla tehdä nuo luistimet :)Toki niistä ei tuu yhtä hyvät, mutta yrittänyttä ei laiteta :)

Piia kirjoitti...

Wau!!! Aivan ihana taulu :) Ja onneksi olkoon lehtijutusta vielä kerran! :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

mahtava taulu! noi luistimet ovat ihanat!

Piipa kirjoitti...

Todella suloinen taulu!!! Wau! Luistimet noissa kehyksissä näyttävät todella kauniilta!!!

Varpu kirjoitti...

Kirjoitus lehdessä oli tosi mukava ja hyvä kuvineen kaikkineen! Kiitos, että olit antanut haastattelun. Luistintaulusi on suloinen.

Maaret kirjoitti...

Minä en kyllä mitään kaavoja halua, haluan sinut kylään, jos kerran noin ihanat luistimet raaskisit viemisiksi antaa:):):)
Täytyy kyllä ihmetellä, miten käsistäsi voikaan syntyä aina kaikkea aivan ihanaa ja ihmeellistä. Olet kyllä synnynnäinen lahjakkuus! Upeaa työtä taas kerran!

maiju kirjoitti...

Voi kun on taas niin upea. Sinä oletkin varmaan aika hyvä kohde toimittajille. Sä teet niin monipuolisesti paljon ja todella hyvää jälkeä :)
Pääseeköhän sitä lehtijuttua lukemaan netistä?

Hanna ja Nana kirjoitti...

Lehdessä oli tosiaan kiva juttu sinusta ja töistäsi! :)

krista kirjoitti...

Tämä on kyllä aivan mahtava!

Eliisa kirjoitti...

Vautsi vau, aivan ihastuttavat luistimet!!! Niin siistiä jälkeä teet aina :)

Susanne kirjoitti...

Tässähän aivan nolostuu =DD Kiitoksia kauniista sanoista teille kaikille!!

Sukari kirjoitti...

Aivan ihanat.. =0) Kaikkea muutakin kivaa blogissasi kun en ole taas hetkeen kerennyt käymään. Täytyy lisätä nyt suosikkeihin niin tulee useimmin vierailtua.. =0)

Paula kirjoitti...

Aivan ihana taulu. Nuo Tildailut ei ole (tähän mennessä ollut) minua, mutta pitääpä katsoa mihin sitä vielä hurahtaa :)

Löytyykö juttusi netistä? Olisi kiva päästä lukemaan sitä.

Minulla myös samaa ongelmaa, että bloggeri pistää koko tekstin pötköön tai vaihtoehtoisesti tekee hirmuisen isoja välejä joihinkin kohtiin. Kun aina voisi tietää nämä koneiden aivotukset :)

PIPAIITA kirjoitti...

Voi että, inhoan luistelua ja silti tekis mieli nuo ottaa heti :D Ihanuuksia on blogisi aina täynnä, taas hetken kävin huokailemass :)